C#-ban hogy lehet azt megoldani (WinForm), hogy gombnyomásra indul el egy System. Threading. Thread. Sleep (szám) ; (eddig megy), ÉS: a számérték (hogy mennyi ideig "alszik" a program) az egy nud* értékétől függjön?
Figyelt kérdés
*nud=NumericUpDown2014. márc. 12. 19:42
11/18 anonim válasza:
Mert a VS2010 nem támogatja a C# 5.0-t, és az async/await egy C# 5-ös feature. Másrészt ha minden igaz Task.Delay sincs .NET 4.0-ban, csak 4.5-ben.
12/18 A kérdező kommentje:
ok
és a vs2012-t honnan tudom leszedni?
abból van express(ingyenes)?
2014. márc. 13. 14:23
13/18 anonim válasza:
Sztem akkor már töltsd le a 2013-ast:
Persze 2012-ből is van express... googlebe beírod és elő találatok között ott van...
14/18 _Jessy_ válasza:
CheckForIllegalCrossThreadCalls = false;
new System.Threading.Thread(() => { System.Threading.Thread.Sleep(3000); this.Close(); }).Start();
15/18 A kérdező kommentje:
és a 2013-asból melyiket?
am mindegyikhez lelehet szedni termékkulcsot ugye? :)
mer asszem hogy csak az express ingyenes az ultimate, professional, premium, stb. nem... (így van ugye?)
2014. márc. 13. 18:29
16/18 A kérdező kommentje:
await Task.Delay((int) nud.Value);
Close();
ilyenkor ha megnyomom a gombot akkor bezárja azonnal és le se sz@rja a nud értékét...
2014. márc. 13. 19:23
17/18 A kérdező kommentje:
nem szóltam.. :)
kicsi volt a számérték
2014. márc. 13. 19:24
18/18 anonim válasza:
Csak az express ingyenes, de persze ha illegálisan is jó, akkor tudsz hozzá találni termékkulcsot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!