Körülbelül milyen szinten kell tudni programozni ahhoz, hogy azzal már el lehessen menni valahova dolgozni?
köszi a válaszokat. Az elsővel természetesen nem értek egyet,mert szerintem nem kell ahhoz egy 10ezer soros program,hogy "programozóként" dolgozhassak valahol,mivel írtam is,hogy nem a legjobb programozók közé szeretnék bekerülni,tisztában vagyok a képességeimmel,ezért is egy olyan munkakörre gondoltam,ahogy egy közepes c++ programozási tudás is elég (azt még konkrétan nem tudom,hogy hol lehet ilyen).
nem tudom mire gondolsz raktározó program néven,igazából csak nem rég kezdtem el programozni,de előtte más nyelven programoztam már (szóval viszonylag gyorsan haladok ezzel)
Konkrét példa feladatot tudtok mondani egy állásinterjún? Csak a nehézség belövése miatt.( Hallottam olyant is,hogy baromi egyszerű programot kellett csak írni ott helyben de olyant is,ami épp az ellenkezője volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!