Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudok szerkeszteni ....

Hogyan tudok szerkeszteni . Btl file-t?

Figyelt kérdés
Van egy játék és a pályáknak a a kiterjesztése ez...úgy csináltam hogy a .btl-t kitöröltem és átneveztem .txt-re és így tudtam szerkeszteni de viszont nem tudtam visszaállítani .btl-re txt formátumban is működött de nem annyira amennyire én szerettem volna...fekete volt a háttér és akadozott utána pár alkalom után jó volt..úg ygondolom ha megint visszakapná a .btl kiterjesztését akkor működne zökkenő mentesen!

2014. márc. 11. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogyne persze.
2014. márc. 11. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Az átnevezés nincs hatással a fájl tartalmára.

Innen következik, hogy a fájlnév (és a benne a kiterjesztés) nem garantálja a fájl formátumát (a tartalom struktúráját), csak utal rá, tippet ad.

Innen az is következik, hogy a kérdésedre nincs válasz, mert a kérdésed gyakorlatilag így hangzik: "Mi van a piros dobozban?".

Ha szövegszerkesztővel editálsz egy nem szöveges fájlt, megváltozhat a struktúrája. Szóval első lépcsőben állítsd vissza a .btl fájl eredeti állapotát és működni fog.

A kérdésed megválaszolásához pedig:

Azt kéne leírnod, hol találtál ilyen .btl fájlt, milyen játék/program mappájában. És hogy megkönnyítsük mindenki életét, ezt a program nevet egyből írhatod Google-be is, mondjuk ilyen formában: "[programneve] BTL file editor". Ha találsz hozzá editort, mákod van, ha nem, akkor felejtsd el.

2014. márc. 11. 19:20
 3/5 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolónak köszönöm...de te sem segítettél sokat és millió helyen böngésztem már ezzel kapcsolatban és értelmesen írtam le a kérdést, másrészt kérdés kiírása után kb 20 percre rá rájöttem hogy mi is a megoldás az első válaszoló meg minek írt ide?? -.- lett megoldás ő meg úgy állította be hogy ez lehetetlen...ennyit a sgeítségről! itt mindenki ki tudja oktatni a másikat de hogy a kérdésre válaszoljatok az kizárt szall aki magára ismer kapja be a f@aszom...
2014. márc. 12. 00:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Én meg értelmesen leírtam, hogy nincs elég információnk. Az, hogy ".btl"-re végződik a fájlnév, NEM MOND SEMMIT.
2014. márc. 12. 08:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Hülyéknek aztán magyarázhat az ember.
2014. márc. 12. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!