Programtervező informatikus vs. Gazd. Info? Mit, hogyan, merre, meddig?
A kérdésem összetett:
1.Az okés, hogy a prog.info-n sok a matek, ezzel még semmi gond nincsen, de a kérdésem az lenne, hogy magát programozni, alap szinten kell-e tudni ? Én közép szinten fogok majd tavasszal éretségizni info-ból,de itt ugye nincs programozás, és konkrétan hallottam már a nyelvekről, de programozni egyáltlaán nem tudok, ez hátrányt fog-e nekem jelenteni az egyetemen ?
2. Melyik szak a könnyebb ? És manapság melyikkel lehet legjobban elhelyezkedni ?
Érdekel az informatika, de konkrétan nem tudom még, melyik része, a gazdasági, v. a programozási ?
És, még egy utolsó kérdés : Melyiken kell effektíve többet tanulni ? (Gondolok itt az otthon gyakorlásokra, stbstb... ) Melyik a 'keményebb' ? Köszönöm előre is a válaszokat!
az egyiken programozónak tanulsz, fogjuk rá.
a másikon pedig a gazdasági rész a dominálóbb, ott nincs programozás tudtommal.
két nagyon ellentétes szakma.
Köszi a tanácsokat. Szerintem gazd. info lesz belőle..Olvasatok itt fórumokat, hogy a gazd. info-sban nyilván van közgazdasági tananyag.. ez oké.. De konkrét 'dolgokat', 'állásokat', tudtok mondnai, ezzel pl. hol lehet elhelyezkedni ?
Köszönöm, tényleg ;)
gazd infó = nooob!!!!!!!!!
programozó = cooooooool
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!