C#-ban windows formban lehet olyat csinálni, hogy használja az inernetet a program?
Az egyik ismerősöm olyan chatet csinált (streamwriterrel meg streamreaderrel) hogy ha azonos hálózaton vannak (két gépen suliba belépett ugyanabba a hálózati felhasználóba), akkor beolvassák mindketten a szövegfájlt, csak az egyik a kiírja a fájlba, a másik meg beolvassa a fájlból.
Ugyanezt internetes alapon megtudom csinálni?
Köszi!
De azt is leírnád hogyan kell ezt megcsinálni?
Olyasmire gondoltam hogy egy internetes "miniszervert" létrehozok, aztán oda írom ki streamwriterrel az üzeneteket (a visszaolvasása a másik fél számára streamreaderrel már könnyebb sztem).
És ennek a lépéseit, vagy csak Legalább azt hogy netre tudok egy egyátalán filestreammel létrehozni fájlt és ha igen akk hogyan leírnátok?
Reménytelen a dolog fiúk, kár a gõzért.
Szegénynek azt is a szájába kell rágni, hogyan tudja egy txt fájl helyét megadni...
Ennyire észrevehető hogy azt a kérdést is én írtam ki?
Tudjátok rossz szokásom hogy: Probléma van? Sebaj, ott a gyakorikérdések.hu!
Majd megpróbálom többet használni az eszemet meg a google-t!
Az eddigi válaszokat köszönöm! Kiszálltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!