Tudtok nekem segíteni a programozás házimban? JAVA ban kellene @@@@@@ iet csinálni. Pl ha beírom, hogy 3 akkor @@@ kene ezt adja. Ha 4 et akkor egyel nagyobbat @ @@@ @@@@@@
Mire jutottál eddig? Melyik rész nem megy?
Vagy azt várod, hogy itt valaki megcsinálja helyetted?
Most nem akarlak bántani, de segíteni annak lehet, aki bizonyos szintű tudással rendelkezik. De van egy olyan érzésem, hogy az a szó, hogy "ciklus", nem sokat mond. (Elnézést kérek, ha tévedtem.)
Olyannak segíteni, aki elemi dolgokkal sincs tisztában (és még a feladatot megfogalmazni sem tudja), nem lehet. Legfeljebb megírni helyette, de ez esetben már vitatkozni lehetne, hogy az segítség-e.
Szóval kezdjük azzal: mi is egyáltalán a feladat?
Én segítenék szívesen, de maga a kérdés se világos. Talán ha a pontos szöveget írnád le jobban megérteném mint az 'iet' már ne is haragudj, de elsőben kellene tudni, hogy így írják az 'ilyet'.
Tehát, ha leszel szíves leírni a feladatodat...
Ha magyarul nem tudsz akkor használd ezt a gyk helyett:
Különben meg szégyelld magad, ha ez az anyanyelved.
rj programot ami kirajzolja a következő alakzatot, méret beolvasása mellett:
méret = 4 esetén:
@@@@@@@
@@@@@
@@@
@
@@@
@@@@@
@@@@@@@
Ez a feladat pontosan.
Hát ez még mindig rohadtul nem egyértelmű.
Ebben az alakzatban mégis hol jelenik meg a 4?
bekér egy számot. beütök egyet ha 4 et ütök le akkor 3 sorban csökken utána van egy ahol egy db van majd 3 sorban növekszik a rajzom. probálom imitálni csak a kérdésben se igy irtam csak széttagolta az oldal
@@@@@@@
@@@@@
@@@
@
@@@
@@@@@
@@@@@@@
na így remélem nem tagolja most megint el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!