Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi baja az SDL-nek?

Mi baja az SDL-nek?

Figyelt kérdés

Felraktam Visual C++ 2013-ra, ahogy egy videóban láttam:

Empty Project, Beaddolom a lib meg az include helyét, plusz irkálok szavakat (SDL.lib; SDLmain.lib), és Subsystem Windows, a gond az, hogy nem működik...

Azt mondja, hogy nem tudja megtalálni/megnyitni az SDL.lib-et.

Lehet azért, mert újabb verziót használok?

2014. febr. 6. 19:52
 1/2 A kérdező kommentje:

[link]

Íme.

Kétségbe esésemben már beaddoltam a project mappájába az SDL.h-t Xd

2014. febr. 6. 19:54
 2/2 anonim ***** válasza:
InfoC SDL Project.zip-et másold a C:\Users\<username>\Documents\Visual Studio 2013\Templates\ProjectTemplates mappába. Aztán Visual Studioban létrehozol egy InfoC SDL Projectet. Project mappájába másold be a lib és include mappákat. Végül Visual Studioban project nevére jobb klikk -> Properties -> VC++ Directories. Jobb oldalon lesz egy olyan, hogy Include Directories és Library Directories. Ezek elérési útvonalát állítsd be az aktuális projekt mappájába bemásolt lib és include mappákra. Nálam így működik.
2014. febr. 7. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!