Java tanfolyam előtt mit tanuljak?
#1 +1, én is ezt akartam írni, mikor megláttam a kérdést és ide jöttem! :)
Szerintem ismerkedj úgy általánosságban a programozással: az alapvető építőkövekkel, mi az hogy elágazás, ciklus, változó, stb.
Ha full kezdo vagy, akkor ne Java-t tanulj.
C/C++, ott az alapokat megtanulod. Vagy PHP. A nagyon alapokra az is jó, bár az webes dolog.
Javaval kezdeni a programozást, garantáltan meg fogod utálni egy hét alatt.
Egy Java programozo.
1 válaszoló : angolt. Hülye....
"Ha full kezdo vagy, akkor ne Java-t tanulj.
C/C++, ott az alapokat megtanulod. Vagy PHP.
Javaval kezdeni a programozást, garantáltan meg fogod utálni egy hét alatt."
És ezt egy java programozó írta... pfff a C-vel még egyet értek.. de c++... OMG ugyanúgy Objektum orientált... esetleg akkor jó ha C-t tanultál akkor könnyebb beleszokni/átszokni az OO programozásba... A PHP-nak meg semmi köze nincs ahhoz hogy te java fejlesztői tanfolyamra menjél.. nem ad semmi előnyt....
Na egy a lényeg: legyél tisztába a programozással: adatszerkezetek, algoritmusok, alapok.. Ehhez nagyon sok könyv van amit ha akarsz még torrent oldalakról is letölthetsz (bár tiszteld meg az íróját hogy megveszed :D) stb stb.. de ezt ott meg kell hogy tanítsák.. még ha nem úgy mint egy fősulin. Remélem segíthetem nem úgy mint egy két hülye hozzászóló....
"#4-es: miért is hülyeség angolt tanulni? Jöjjön inkább GYK-ra kérdezni percenként, hogy nem érti a Google Translate-tel "fordított" doksit?"
Maga a válasz hülyeség ... hogy angolt az nem elég... Bár teljes mértékben egyetértek az angol nyelv tanulásával kapcsolatban... Bocs ha nem voltam teljesen érthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!