Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Java tanfolyam előtt mit...

Java tanfolyam előtt mit tanuljak?

Figyelt kérdés
Mit tanuljak vagy olvassak el mielőtt Java fejlesztő tanfolyamra mennék? Full kezdő vagyok programozás terén. De úgy tudom hogy senki sem születik programozónak, szóval mindenki a nulláról kezdte.
2014. febr. 3. 09:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Angolt.
2014. febr. 3. 09:50
 2/6 anonim ***** válasza:

#1 +1, én is ezt akartam írni, mikor megláttam a kérdést és ide jöttem! :)

Szerintem ismerkedj úgy általánosságban a programozással: az alapvető építőkövekkel, mi az hogy elágazás, ciklus, változó, stb.

2014. febr. 3. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha full kezdo vagy, akkor ne Java-t tanulj.

C/C++, ott az alapokat megtanulod. Vagy PHP. A nagyon alapokra az is jó, bár az webes dolog.

Javaval kezdeni a programozást, garantáltan meg fogod utálni egy hét alatt.

Egy Java programozo.

2014. febr. 3. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
27%

1 válaszoló : angolt. Hülye....

"Ha full kezdo vagy, akkor ne Java-t tanulj.

C/C++, ott az alapokat megtanulod. Vagy PHP.

Javaval kezdeni a programozást, garantáltan meg fogod utálni egy hét alatt."

És ezt egy java programozó írta... pfff a C-vel még egyet értek.. de c++... OMG ugyanúgy Objektum orientált... esetleg akkor jó ha C-t tanultál akkor könnyebb beleszokni/átszokni az OO programozásba... A PHP-nak meg semmi köze nincs ahhoz hogy te java fejlesztői tanfolyamra menjél.. nem ad semmi előnyt....

Na egy a lényeg: legyél tisztába a programozással: adatszerkezetek, algoritmusok, alapok.. Ehhez nagyon sok könyv van amit ha akarsz még torrent oldalakról is letölthetsz (bár tiszteld meg az íróját hogy megveszed :D) stb stb.. de ezt ott meg kell hogy tanítsák.. még ha nem úgy mint egy fősulin. Remélem segíthetem nem úgy mint egy két hülye hozzászóló....

2014. febr. 6. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
#4-es: miért is hülyeség angolt tanulni? Jöjjön inkább GYK-ra kérdezni percenként, hogy nem érti a Google Translate-tel "fordított" doksit?
2014. febr. 6. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:

"#4-es: miért is hülyeség angolt tanulni? Jöjjön inkább GYK-ra kérdezni percenként, hogy nem érti a Google Translate-tel "fordított" doksit?"

Maga a válasz hülyeség ... hogy angolt az nem elég... Bár teljes mértékben egyetértek az angol nyelv tanulásával kapcsolatban... Bocs ha nem voltam teljesen érthető

2014. febr. 7. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!