Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Code Blocks miért nem fordít?

Code Blocks miért nem fordít?

Figyelt kérdés

Most tanulok C++-ban programozni. Telepítettem a Code Blocks-ot, de ezt a hibahódot dobja fel:

[link]

Mit csináljak vele, hogy futtassa a programjaimat? Windows 7-es OS-em van. A telepítőt innen töltöttem le:

[link]

A 3.-at. (codeblocks-13.12mingw-setup-TDM-GCC-481.exe)

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. febr. 1. 16:47
 1/7 secdeal ***** válasza:
először uninstalláld és próbáld újrarakni a második linkről letöltött változattal. azzal valószínűleg működni fog.
2014. febr. 1. 16:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Már leszedtem. Megpróbáltam mind a hármat. Nem jó. Egyéb ötletek?
2014. febr. 1. 22:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Nincs fordító programod. A Code::Blocks egy IDE, azaz egy fejlesztő környezet, fordítót nem tartalmaz.

Windows alá a MinGW-t érdemes letölteni hozzá, elvileg van egy olyan Code::Block telepítő ami alapból felrakja neked. Ha nem, vagy már fent van a sima verzió, akkor töltsd le külön itt:

[link]

Természetesen be kell állítanod a Code::Block-ban is, hogy merre találja a gcc.exe-t stb. Biztos van rá egy környezeti változó is.

2014. febr. 2. 01:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát sajnos még mindíg nem ok. Nem lehet, hogy ütközik valami más programmal? Vagy mi lehet a baja?
2014. febr. 5. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Tegyél fel egy VisualStudio-t. Telepítés után már mehet is a programozás.
2014. febr. 5. 21:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. VisualStudio-val működik.
2014. febr. 7. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:
A vírusírtóval szok ütközni amúgy.
2014. febr. 7. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!