Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet ugrani java-ban...

Hogyan lehet ugrani java-ban a sorok között?

Figyelt kérdés

egy többszálas programot írok jelenleg és az érdekelne, hogyan tudok az egyik szálból a másikba ugrani?

pascalban pl. ott volt a goto utasítás de itt nem tudom mivel csináljam ezt meg. lehetöleg ne profi szinten írjátok le, mert még kezdő vagyok.

előre is köszi!

2014. jan. 31. 20:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#4,#6,#10 vagyok:

A switch case akkor jó, ha 2-nél több válaszlehetőséged van.

2014. febr. 1. 12:40
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi a választ! megpróbálok akkor jobban belemélyülni a metódusokba.
2014. febr. 1. 13:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha komolyabban akarsz vele foglalkozni ne égesd be a játékot a kódba. Írd meg a kérdéseket és a válaszokat egy külön txt, vagy xml fájlban. Ezeket olvasd be, készítsd el belőle a történet hálót és futtasd.

Ha jól csinálod, az utility kód mellett maga a játék lesz vagy 20 sor. Nem kell félezer if, vagy swith. A történet csomópontjai mehetnek egy HashMap-ba is, így könnyű lesz rájuk hivatkozni.

Nyilván több meló van vele, DE

1. Gyakorolsz.

2. Tanulsz.

3. Egyszerűen módosítható, fejleszthető a játék.

4. Csak egyetlen fszt kell leszpnod fejlesztés közben.

5. Ezzel is tanultál.

2014. febr. 2. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!