Milyen komplexitású otthoni projekteket készítsek referenciaként, hogy nagyobb eséllyel induljak egy programozó állásinterjún?
Pályakezdo programozó vagyok.
Amikhez leginkább értek: Java SE, JS+ajax, HTML5, PHP, AS3, CSS3, Haskell, x86 Assembly
Eddigi referenciák: Egy WebSocker server (java), egy fraktálgeometriai szoftver (java+C++), egy erotikus-tartalomszolgáltató olal (php+js/ajax+css+html5), egy random-videochat oldal (olyan mint a cahtroulette = php+WS+css3+js+AS3).
Igazából eléggé maximalista vagyok, fontos számomra amegas minoségu kód, nem csak valami összegányolt f*s. Még nem voltam egy interjún sem, így nincs tapasztalatom, de szeretném, ha sikerrel járnék.
Milyen további referenciamunkákat javasoltok? Milyen komplexitásban? Milyen téma? Nektek mik voltak anno?
Junior fejlesztőnek ezek referenciaként több mint fäszä.
Az első két évedet úgy is a tápláléklánc alján kezded. Érdemes 2 év után váltani, hogy a következő állásra már 2 év tapasztalattal és több referenciával menj és el tudod magad adni general-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!