Jatek keszitesre, engine keszitesre C++ vagy Java inkabb?
Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 20:00
1/5 anonim válasza:
Ez attól függ. Melyiket mennyire ismered? Milyen játékot akarsz készíteni? Ha egyiket se tudod, akkor ez a kérdés fölösleges, előbb merülj el a témában.
2/5 anonim válasza:
Játékot inkább C++-ban szoktak írni. Az engine-ról nem tudok.
3/5 iostream válasza:
Nagy erőforrásigényű játékot C++-ban, egyébként tökmindegy. Amelyik neked kézreesik.
Nagy erőforrásigényű kb az, amelyik komolyabb 3D grafikát használ vagy komoly fizikai motorja van.
4/5 anonim válasza:
Az első válaszadótól én sem tudom jobban megfogalmazni.
Ez kb olyan kérdés mint a "milyen autót vegyek", nem tudunk értelmes választ adni amíg nem mondod meg mire fogod használni. Lehet hogy egy mopedautó kell neked, de lehet hogy egy Ducato.
5/5 anonim válasza:
Én Java-s vagyok, de játékot sosem írnék Java-ban. Lassú a JVM miatt, eszi a RAM-ot és könnyen visszafejthető a forráskód.
Egyértelműen C++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!