Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Jatek keszitesre, engine...

Jatek keszitesre, engine keszitesre C++ vagy Java inkabb?

Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez attól függ. Melyiket mennyire ismered? Milyen játékot akarsz készíteni? Ha egyiket se tudod, akkor ez a kérdés fölösleges, előbb merülj el a témában.
2014. jan. 13. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Játékot inkább C++-ban szoktak írni. Az engine-ról nem tudok.
2014. jan. 13. 21:58
 3/5 iostream ***** válasza:

Nagy erőforrásigényű játékot C++-ban, egyébként tökmindegy. Amelyik neked kézreesik.

Nagy erőforrásigényű kb az, amelyik komolyabb 3D grafikát használ vagy komoly fizikai motorja van.

2014. jan. 14. 10:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Az első válaszadótól én sem tudom jobban megfogalmazni.

Ez kb olyan kérdés mint a "milyen autót vegyek", nem tudunk értelmes választ adni amíg nem mondod meg mire fogod használni. Lehet hogy egy mopedautó kell neked, de lehet hogy egy Ducato.

2014. jan. 14. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Én Java-s vagyok, de játékot sosem írnék Java-ban. Lassú a JVM miatt, eszi a RAM-ot és könnyen visszafejthető a forráskód.

Egyértelműen C++

2014. jan. 15. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!