Szeretném a gépemenújra telepíteni a vistat, és ami most rajta van szeretném majd alóla letörölni. Hogyan tudom majd letörölni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 22:13
1/9 A kérdező kommentje:
próbáltam formázással,de amikor rá mentem,hogy törlök minden adatot rögtön azt írja ki,hogy nem sikerült befejezni a formázást..
2009. nov. 29. 22:21
4/9 Jenci válasza:
Ha a kérdésedet jól értem,miközben megy a Vista,úgy szeretnéd telepíteni?
5/9 Jenci válasza:
Esetleg próbálj meg egy másik telepítő lemezt.Én az XP-vel jártam így.
6/9 anonim válasza:
a BIOS ban leformázod a rendszert majd onnan elindítod a telepítést.
7/9 A kérdező kommentje:
ööö bios?? az hol van?:S :)
2009. nov. 30. 23:30
8/9 anonim válasza:
A BIOS az alaplap setup programja onnan elég sok mindent lehet állítani(amikor még nem tölt be a rendszer akkor lehet előhozni alaplaponként változó billentyű paranccsal)
De ez bonyolultabb ha nem akarsz kockáztatni bízd szakemberre. Vid szerelőhöz :)
9/9 anonim válasza:
Egy rendszerindító lemezt kell készítened vagy a telepítő cd-ről bootolni a gépet ezt a biosban tudod átállítani (de ha nem értesz hozzá bízd másra mert könnyen ellehet állítgatni aztán jön a füst) és onnan már tudod formázni a meghajtót amiről akkor nem fut semmi nem úgy mint aktív oprendszernél használatban lévő fájlokat nem tudsz törölni szerint ezzel már te is találkoztál előtte. sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!