Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha meg akarom tanulni a...

Ha meg akarom tanulni a hackerkedést, persze etikusan, akkor hol kell azt elkezdeni? Esetleg milyen honlapokon kezdjem?

Figyelt kérdés
Pl ha vannak itt olyanok, akik értenek hozzá, ténylegesen, akkor ők hol indultak?

2014. jan. 3. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Suliból.

A hekkerkedés nem a yotube videókban keresendő nem is egy honlapon hanem az alapoknál.Ha megérted hogy mi miért és hogyan működik és hogyan készül akkor a kérdésedre meg is találtad a választ ha ehhez önállóan hozzá is tudsz tenni.

2014. jan. 3. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Nota bene: a hacker nem feltétlenül a hálózatokat feltörő bűnöző - ezt a degradálást csak a média fogadatlan prókátorai hajtották végre.

Ajánlott olvasmány: [link]

2014. jan. 3. 20:18
 3/7 A kérdező kommentje:
A hacker fogalmával teljes mértékben tisztában vagyok, de szerintem a kérdésem se arra vonatkozott...
2014. jan. 3. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor mire is vonatkozott a kérdésed? Egyáltalán elolvastad te a linkelt forrást, vagy bármit? Találkoztál ott egy olyannal, hogy TANULD MEG HASZNÁLNI A WEBET? Nincs több kérdésem (még jó, hogy nem én vagyok a kérdező)
2014. jan. 3. 20:32
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
orbanviktor.hu -n gyakorolhatsz, ha feltöröd mindenki szeretni fog. :-)
2014. jan. 3. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a hackeren azt érted, hogy elhivatott programozó: akkor tanulj meg először programozni, aztán még jobban tanulj meg programozni, programozz le minden algoritmust, amit használsz és minden adatszerkezetet, akkor tudod majd ezeket kreatívan használni.

Indulj hacker versenyeken (programming contest): codejam, facebook hacker cup, codechef, itt kipróbálhatod a tudásod. Tanulj matekot: azt a részét, ami legközelebb áll a programozáshoz, kombinatorikát, mátrixalgebrát lehetőleg olyan helyen, ahol megtanítják ezeket alkalmazni is, nem csak bemagoltatják.

És persze angol, mert anélkül nem tudod fejleszteni magad.

2014. jan. 3. 21:39
 7/7 claidheamohmor ***** válasza:

jaja: matek, angol nyelv, hálózatok ismerete, webes programozás, webes biztonság. Programozási ismeretek, biztonságtechnikai ismeretek (adat- és információvédelem). Satöbbi.

Etikus hacker képzés. :XD

[link]

(Ha egyetemre jársz olcsóbban megúszod. Jövőre én is megyek egy egy ilyenre, ha össze tudom strichelni rá a pénzt:XDDDD)

2014. jan. 3. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!