A sealed módosítót ha nem alkalmazom classban levő metódusokra akkor alapból sealedként fogja kezelni a . Net ha ezek a metódusok nem virtuálisak?
Felül lehet írni őket pedig egy weboldal az ellenkezőjét állítja.
Hogy van ez?
Ne értsd félre én olyan osztályra gondolok ami nem sealed.
Arra vagyok kíváncsi,hogy az ilyen osztályokban azok a metódusok amik nem virtuálisak és nem is statikusak szóval a simák alapból sealed ként vannak e kezelve vagy sem?
class Test {
void t() {}
}
Itt a t metódus sealed vagy sem?
A webwn azt írják hogy igen alapból sealedként vannak kezelve de akkor nem értem,hogy miért lehet felül írni.
Itt van egy idézet.
Valamint a nem virtuális metódusok esetén mindenképpen a korai kötés van alkalmazva, ennek működése mellett nincs szükség a 'sealed' módosítóra, hiszen az újonnan bevezetett változatot visszamenőlegesen az ős osztályok amúgy sem használnák.
Nem értem.
Na, helyben vagyunk.
Jó hírem van, látom a problémád gyökerét.
Rossz hír: olvasni kell egy kicsit.
Te nem tudod, mitől virtuális egy metódus. Ezt kéne elolvasni, akkor talán meglesz:
Lényeg: Te azt olvastad, hogy nincs szükség a sealed kulcsszóra, nem azt, hogy alapból sealed lesz. Azért nincs szükség rá, mert a non-virtualt alapból nem tudod override-olni. Ugyanolyan nevű metódust tudsz csinálni, de az nem override.
Ja, még itt van az is:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!