Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C#-hoz valami jó "szerver"...

C#-hoz valami jó "szerver" megoldás?

Figyelt kérdés
Van X programom, amiknek valamin keresztül kommunikálniuk kellene, most egy ftp szerveren keresztül egy txt fájlon történik ez, csak az a baj, hogy amíg letölti/feltölti a dolgokat több másodperc is eltelik, így ha véletlenül egyszerre csinálják ezt, teljesen összezavarodnak. Tudnék c#-ban írni szervert ami megoldaná, de azt szeretném, ha nem csak lanon működne, és portforwardingra nincs lehetőségem. Mivel nem vagyok ebben jártas, mi lenne még jó megoldás?
2013. dec. 17. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Használhatod ezt:

[link]

vagy ezt:

[link]

[link]

[link]

2013. dec. 17. 21:19
 2/4 A kérdező kommentje:
És ezeket lehet úgyis használni hogy pl 3-5 program mindig hozzáfér bizonyos értékekhez, vagy megkapja őket korábban?És ezek a programok akár külön gépeken futnak?
2013. dec. 17. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha port forwardingra nincs lehetőséged, akkor hogy működik a jelenlegi FTP-s megoldás? Ez a te FTP-d? Oda kell írnod egy C#-os szervert az FTP szerver helyett. Ehhez a többi program ugyanúgy hozzá fog férni mint eddig az FTP-hez. A legegyszerűbben/leggyorsabban sztem egy WCF szolgáltatást lehet írni.
2013. dec. 18. 16:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy ingyenes ftp szerver, nem én hostolom
2013. dec. 18. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!