Vettem ma egy Lenovo G505 laptopot, de free Dos oprendszer van rajta. Hogy tudok bemenni a biosba, hogy beállítsam a CDről bootolást?
Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 18:53
1/13 anonim válasza:
Elolvasod a leírásban, amit kaptál hozzá és kiderül.
2/13 A kérdező kommentje:
Kaptam egy összeállítási lapot és egy biztonsági tájékoztatót... Nincs leírva sehova
2013. dec. 12. 18:57
3/13 anonim válasza:
Akkor letöltöd a gyártó oldaláról.
4/13 anonim válasza:
Vagy próbálgatod. F1, F2, Del, Insert a paletta, amiből a legtöbb gép valamelyikre általában reagál.
6/13 anonim válasza:
Én is vettem egy op. rendszer nélküli Lenovot, egy Windows 8.1 CD volt hozzá, más semmi, rendszergazda barátom telepitette rá a Windows7-et. A képernyőillesztő és a driverek okoztak gondot, más nem, F1 volt a Biosba belépés.
7/13 anonim válasza:
Bocs, F1 a beállitások, F12 a bios.
8/13 A kérdező kommentje:
No közben meglett, egyik sem léptet be a biosba, mert külön gomb van rá... :)
2013. dec. 14. 15:41
9/13 anonim válasza:
Szia, én is ilyen notebook ot akarok venni, gyorsan tölt bekapcsolásnál és internetezésnél stb? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!