Android alkalmazás fejlesztése?
Milyen programot ismertek amivel tudnék android rendszerre alkalmazást készíteni?
Olyanra gondolok amihez nem kell éveket tanulni de azért lehessen benne komoly dolgokat is csinálni. Meg azért ne is a legjobb gép kelljen hozzá, pl az Android Studio nagyon akadozik és bonyolult nekem, pedig már több éve programzok.
"már több éve programzok."
Milyen platformot, milyen nyelven?
Ha az Android Studio nem jön be, telepítsd fel a sima SDK-t, annak is része egy Eclipse alapú fejlesztőkörnyezet. "Legjobb gép" nem kell neki, persze konkretizálhatnád, hogy mid van. Java alapú fejlesztőkörnyezetek szeretik a sok memóriát...
Ha az Android Studio nem jött be, akkor használj Eclipse-et.
Az A.S. amúgy sem készült el még teljesen.
"Olyanra gondolok amihez nem kell éveket tanulni de azért lehessen benne komoly dolgokat is csinálni."
Aha. Szóval komoly programokat akarsz csinálTATni. Ez nem jó hozzáállás. A programozást nem fogod tudni elkamuzni, ha programot akarsz írni.
Tanulj angolul, programozz, Java-ban, és olvasgasd az Android dev doksit.
C++ compiler van, úgyhogy akkor c++.
Eddig programoztam ezeken a nyelveken:
HTML, JavaScript, PHP, C#, Basic, Logo
természetesen nem az első hármat szeretném átfordítani Androidra, hanem mondjuk a C#-ot azt lehet???
:P nem
Csak még nem foglalkoztam androiddal, de most kaptam egy androidos telefont és szeretnék rá programot írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!