Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Android alkalmazás fejlesztése?

Android alkalmazás fejlesztése?

Figyelt kérdés

Milyen programot ismertek amivel tudnék android rendszerre alkalmazást készíteni?

Olyanra gondolok amihez nem kell éveket tanulni de azért lehessen benne komoly dolgokat is csinálni. Meg azért ne is a legjobb gép kelljen hozzá, pl az Android Studio nagyon akadozik és bonyolult nekem, pedig már több éve programzok.

2013. dec. 4. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
"Olyanra gondolok amihez nem kell éveket tanulni de azért lehessen benne komoly dolgokat is csinálni." Ilyen szerintem a mesében van, vagy még ott se.
2013. dec. 4. 18:32
 2/9 anonim ***** válasza:

"már több éve programzok."

Milyen platformot, milyen nyelven?

Ha az Android Studio nem jön be, telepítsd fel a sima SDK-t, annak is része egy Eclipse alapú fejlesztőkörnyezet. "Legjobb gép" nem kell neki, persze konkretizálhatnád, hogy mid van. Java alapú fejlesztőkörnyezetek szeretik a sok memóriát...

2013. dec. 4. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha az Android Studio nem jött be, akkor használj Eclipse-et.

Az A.S. amúgy sem készült el még teljesen.

"Olyanra gondolok amihez nem kell éveket tanulni de azért lehessen benne komoly dolgokat is csinálni."

Aha. Szóval komoly programokat akarsz csinálTATni. Ez nem jó hozzáállás. A programozást nem fogod tudni elkamuzni, ha programot akarsz írni.

Tanulj angolul, programozz, Java-ban, és olvasgasd az Android dev doksit.

2013. dec. 4. 18:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Olyan nyelvre gondoltam amit át lehet fordítani Androidra. Nem Javára.
2013. dec. 8. 18:02
 5/9 anonim ***** válasza:

C++ compiler van, úgyhogy akkor c++.

[link]

2013. dec. 8. 18:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Továbbra sem írtad meg, hogy milyen platformra fejlesztesz több éve. Egyébként UI-hoz mindenképp el fog kelleni az Android specifikus tudás (vagy egy cross-platform környezet megtanulása, de akkor ugyanott vagy).
2013. dec. 8. 21:08
 7/9 A kérdező kommentje:

Eddig programoztam ezeken a nyelveken:

HTML, JavaScript, PHP, C#, Basic, Logo

természetesen nem az első hármat szeretném átfordítani Androidra, hanem mondjuk a C#-ot azt lehet???

2013. dec. 28. 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért a témában való jártasságodat elnézve, a helló worldig juthattál el bennük.
2013. dec. 29. 14:43
 9/9 A kérdező kommentje:

:P nem

Csak még nem foglalkoztam androiddal, de most kaptam egy androidos telefont és szeretnék rá programot írni

2013. dec. 31. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!