Van egy kis PHP játékom, de nem működik rendesen. Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Felváltva kéne lépkedni játékos-gép és a lépéseket sessionben tárolom.
Eleinte random értékre, de egy idő után nem lép 2-3 körig.
Hol lehet a hiba ? Az érthetőség miatt, a 2d tömbben, a játékos lépés esetén 1 lesz az érték gépi lépés esetén 17.
kód részlet:
2013. nov. 25. 22:23
1/8 anonim válasza:
<?php
session_start();
így kell kezdődni a kódnak,tovább nem is olvastam..
session_start(); előtt ne legyen más parancs,sőt ha lehet karakter sem,amit a böngésző megkap (pl szóköz).
2/8 A kérdező kommentje:
Igen jó, hogy leírtam KÓD RÉSZLET. Nyilván nem php nyitó-záró tag és session nélkül van php játékom.
Csak a problémás részt emeltem ki.
2013. nov. 26. 06:34
3/8 anonim válasza:
de ez nagyon szerencsétlen egy kód, nem játékkal kéne szenvedned, hanem programozni tanulni még.
4/8 A kérdező kommentje:
Oké, megmondom a tanárnak is, hogy inkább nem csinálnám meg beadandót, mert ez nem jó út a gyk szerint.
2013. nov. 26. 12:55
5/8 anonim válasza:
Bocs,de ez itt?
isset($_POST["Click$x"]
Nem valami ilyesmi lenne?
isset($_POST["Click".$x]
6/8 A kérdező kommentje:
$_POST["akármi$x"] helyes, mert itt nem kell konkatenálni.
2013. nov. 27. 08:51
7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy ott lesz a hiba szerintem, hogy elején random értékeket dob és csak akkor kéne növelni a sessionben tárolt lépés értéket, ha a mező nem 1 és nem 17. Szóval valamilyen logikai ellenőrzés nem jó, de nem látom mi.
2013. nov. 27. 08:53
8/8 A kérdező kommentje:
Közben sikerült megoldani. Akit esetleg érdekelne, random érték adásnál néha túl indexeltem a mátrixot.
2013. nov. 27. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!