Van valami C fejlesztőkörnyezet ami fut rendesen win7-en?
Figyelt kérdés
Dev C++ és visual c++, próbáltam már, de az egyikbe karaktereket nem tudtam beírni, a másik meg nem futtatott semmi.2013. nov. 25. 22:14
1/8 anonim válasza:
Visual Studio (Visual C++) fut rendesen Windows 7-en.
Jó rég telepítettem ilyesmit, tippelek: valamit nem kéne felrakni hozzá? Nem írja a doksija?
Pl. itt írnak valamiről, ami kellhet hozzá, link is van:
2/8 A kérdező kommentje:
Hibaüzenetet írt mindíg, hogy hiányzik valami fájl, ami a projektem neve.exe volt.. :S
2013. nov. 25. 22:35
3/8 anonim válasza:
mindkettő működik, csak te nem csiáltál valamit jól (most nem azé' de tényleg)
amúgy Code::Blocks
4/8 A kérdező kommentje:
Megnézem. Én nemtudom, nekem olyasmi kéne mint a BorlandC, amit még a hülyék is tudnak használni xD
2013. nov. 25. 22:42
5/8 anonim válasza:
rengeteg van, codeblocks szerintem jó olyan barátságos
6/8 anonim válasza:
Dev C++ és Code::Blocksban ha nem tudod a []{} speciális karaktereket írni, akkor ki kell venni a billentyűkombinációjukat a keybindek közül.
7/8 anonim válasza:
code blocks elmegy, egyetemen ezt használjuk c-re
8/8 Csxeba válasza:
Esetleg Geany vagy Eclipse valamilyen kiterjesztéssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!