Rendszercsere hogyan lehetséges?
Mi az, hogy valamelyik Windows 7? Ha megvannak a minimális rendszerigények akkor Windows 7-et javaslok, mivel az automatikusan letölti a drivereket, és nem kell szarakodnod XP-vel, meg Service Packokkal. Ráadásul a legtöbb embernél a Windows 7 telepítési ideje fele, mint az XP-jé, továbbá nem fogyaszt annyi erőforrást, mint a Vista.
Minimális rendszerigény
1 GB ram /Játékok esetében legalább 2/
1 GHz processzor
16 GB szabad hely a merevlemezen (nekem olyan 7-8 gigát foglal telepítés után, de jó, ha megvan az a 16 + néhány szabad giga), ha 64 bites rendszert akarod feltenni, akkor 20 GB.
Továbbá nem árt egy Direct X9-es kártya, az Aero felülethez.
De szerintem a kérdező azt (is) kérdezte, hogy Vista-ra XP/7-t lehet-e telepíteni, vagy kell-e valamit beállítani (pl. bios-ban).
Ha jól tudom nem kell semmit szarozni, csak telepíteni, de én eddig csak xp-t telepítettem (meg 1x win7 próbaverziót, és nem csináltam semmit, és működött).
Értelemszerűen Ultima a javallott. Letöltöd, az így kapod képfájl kiírod mondjuk Nero DVD íróval, beteszed a lemezt, kiválasztod melyik meghajtó induljon el először (értelemszerűen a DVD rom/író), és elindul a telepítő...
Ha így nem megy, akkor szépen a jelenlegi rendszerből indítod el, telepítés közben a meglévő rendszerfájlok átkerülnek a windows.old mappába.
Persze, ha rosszul írod ki lemezre, akkor nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!