C++, member adattag?
Figyelt kérdés
" Az osztályok tartalmazzanak dinamikus adattagot (Member adattag, legalább egy darab osztályban legyen )"
ez egy ilyen kritérium, benne kell lennie a programban. a dinamikus adattagot asszem értem, de így amit zárójelben ír, Member adattag ezt nem tudom mi. Mármint nekem az adattag angolul member, szóval valamit szerintem félre értek, mi ez a Member adattag?
2013. nov. 8. 15:52
1/5 anonim válasza:
ha ez megnyugtat, én se értem:D
lehet, hogy arra gondol. hogy 'Member' legyen a neve (bár ez is elég hülyén hangzik)
2/5 anonim válasza:
A dinamikus adattagot angolul membernek nevezik, tehát lehet, hogy erre gondoltak.
3/5 iostream válasza:
Büdös f45zt nevezik a dinamikusat membernek. Minden tag member, a tagváltozó meg a member variable. Mivel dinamikus függvény nem lehet, ezért csak adatról, változóról beszélünk. Azt én se értem, hogy minek van ott az a member adattag, és a maradéknak sincs sok értelme. Ez olyan, mint az arany golden vagy a cd lemez.
4/5 anonim válasza:
iostream listájához kiegészítés: vagy a "bacon szalonna", én ettől mászok falra mindig. :D (Bocs az offért.)
5/5 A kérdező kommentje:
most már megnyugodtam, köszi a válaszokat:D
2013. nov. 9. 00:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!