Karakterkódolás - Facebook kompatibilitás?
Figyelt kérdés
Jó karakterkódolás, minden böngészőben ékezetes betűk vannak, mégis ha facebook-on linkelem, ez lesz:
2013. nov. 7. 18:52
1/4 anonim válasza:
de ez mi valami cucc amit csináltál és felakarod rakni vagy miben írtad mi ez?
2/4 A kérdező kommentje:
PHP-ben írt képkonvertáló, én írtam, de most lényegtelen, mert bárni amit arról az FTP-ről linkelek, rossz karakterkódolást kap a linken facebook-on minden ilyen ha van a címben ékezetes betű...
2013. nov. 8. 01:58
3/4 A kérdező kommentje:
Konkrétan itt az oldal: [link]
De böngészőben jó a karakterkódolás, csak a facebook linkeli hülyén be... Nem tudom honnan szedi, azt a sok össze-vissza karaktert :D
2013. nov. 8. 02:02
4/4 anonim válasza:
Azért ezen van még mit javítani :D
Képfeltöltés nélkül rányomok a konvertáld gombra, és kiírja, hogy a kép sikeresen konvertálva ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!