Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Joomla modul elrejtése css...

Joomla modul elrejtése css -sel hogyan?

Figyelt kérdés

Az lenne a lényeg, hogy ha mobil eszközről jön valaki a Joomla (3.1) weboldalra, akkor a css elrejtené bizonyos modulokat. Ugyanakkor megjelenítené a mobilosoknak szántakat.

Ezt hogyan lehet megoldani?

2013. okt. 24. 18:20
 1/9 anonim válasza:
Ha csak a css része a kérdés akkor az elrejteni kívánt részeknek megadod a display:none paramétert, amelyiket meg akarod jeleníteni annak display:block. Az, hogy a böngésző honnan tudja, hogy mobilról vagy pc-ről böngészik a látogató az már egy másik téma. Vagy az megoldott?
2013. okt. 25. 11:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Arra talán lenne kiegészítő, a mobilra, de a css használatát nem tudom. Nem tudom hova kell másolni a fájlt. Egyáltalán semmit.
2013. okt. 25. 12:14
 3/9 anonim válasza:
Ha egyáltalán nem tudsz semmit a css html php programozásról akkor szedj le egy olyan template-et, ami alapból reszponzív és az majd illeszkedik a kijelzőmérethez. Nem tudom, hogy joomlára hol és milyen reszponzív template-ek vannak, mert a joomlát meg én nem ismerem annyira, de biztos találsz ilyet pl itt: [link]
2013. okt. 25. 22:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, most is reszponzív sablont használok. Viszont nekem az kell, hogy egy adott modult mobilnézetnél elrejtsek, másokat meg megjelenítsek.
2013. okt. 26. 11:43
 5/9 A kérdező kommentje:

A lényeg, hogy más modulokat szeretnék megjeleníteni ha mobilról jön a látogató.

Szóval csinálok egy "custom html" modult, amit elnevezek modul_1-nek, amit betöltök a cikkbe.

"loadposition modul_1"

a normál látogatóknak, viszont ha mobilról jön a látogató akkor meg egy mobilosoknak gyártott

"loadposition modul_2" töltődik be, a "modul_1" nem.

2013. okt. 26. 15:38
 6/9 anonim válasza:
Ebben most így látatlanban és joomlában nem tudok segíteni akkor. Szerintem ezt joomlában csak úgy programozói tudás nélkül nem hiszem, hogy meg tudod csinálni, de mondom nem vagyok joomla szakértő.
2013. okt. 28. 15:05
 7/9 Német_Tibor ***** válasza:
Hát nem hiszem, hogy ilyen modult találni fogsz, ami ezt elvégzni. A böngészőben egyénként ellenőrizhető, hogy az adott oldalt mobilról, tabletről vagy pc-ről nyitják meg, így ez a része biztosan működik. Ha modullal nem is, de egy jó programozó segítségével biztos össze lehet hozni.
2013. nov. 12. 20:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Már megtaláltam, szerencsére van ilyen modulkezelő.
2013. nov. 12. 22:07
 9/9 joomlacms ***** válasza:
Display: none;
2014. jan. 5. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!