Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet ilyen előugró...

Hogyan lehet ilyen előugró ablakot készíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék a weboldalamra ilyen javascript "varázslatot" készíteni, hogy ha ráklikkelek egy menüre, akkor az ilyen szépen előugrik, mint ezen az oldalon: [link]

Sajnos csak a html-hez és a css-hez értek, a javascripthez nem. El tudná nekem valaki küldeni a szükséges kódokat ahhoz, hogy be tudjak illeszteni úgy az oldalamba egy képet mondjuk, hogy ha arra kattintok, akkor egy ilyen szépen lenyíló szürke háttér jelenjen meg egy bezáró X-szel. A benne lévő tartalmat majd beletenném valahogy. :)

2013. okt. 16. 17:38
 1/3 iostream ***** válasza:
Ott van a weboldal, amiről másolni akarsz. A kód, amit másolni akarsz benne van a weboldalban. Letöltötted a böngésződ. Meg tudod nézni. Nézd meg, értelmezd, másold. Vagy keress rá.
2013. okt. 16. 17:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Letöltöttem az oldalt igen, de ha át akarom alakítani, szétesik az egész. Nem tudom, hogy lehet beállítani, hogy ne göndüljön az egész oldal, hogy melyik js fájl fontos nekem és melyik törölhető. Tegnap 8 órán át csak a fenti oldal index-ével szórakoztam, de sehogy sem sikerült leegyszerűsítenem annyira, hogy csak egy menü legyen és ha azt megnyomom, akkor feldobjon egy szürke hátteret x-szel. Folyton szétesett az egész.
2013. okt. 16. 18:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Megoldottam, köszi.
2013. okt. 16. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!