Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen C++ IDE-t tudtok...

Milyen C++ IDE-t tudtok ajánlani? Nem találok egyetlen elfogadhatót se.

Figyelt kérdés
Hiába keresgélek, próbálgatok mindent de egyik sz@rabb mint a másik. A Dev-C++ -ban nem lehet pontosvesszőt írni és az idegesít halálra, a Code::Blocks az istennek se akar működni, a Geany szintén. Próbáltam azt is hogy csak a MinGW-t telepítettem és parancssorból próbáltam fordítani, az se működött hiába kínoztam vele magam. Mit tudtok ajánlani?

2013. okt. 15. 20:44
 1/6 KissJani2 ***** válasza:

Én C:B-t használok, nincs vele probléma. Szerintem a többinek is mennie kellene.

Dev-C++-t régen használtam dereng valami a pontosvessző problémából, de szerintem a beállításaiban hamar meg leled a választ.

2013. okt. 15. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:

"A Dev-C++ -ban nem lehet pontosvesszőt írni és az idegesít halálra, a Code::Blocks az istennek se akar működni"

erre csak annyit írok, hogy:

de, lehet

illetve

nekem működik

2013. okt. 15. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem fontos, hogy standard C++-t használj, akkor Qt. Nagyon sok library-ja van, és így sokkal könnyebb benne fejleszteni.
2013. okt. 15. 21:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Linux, gedit, terminal, gcc.

Ennél kényelmesebb, gyorsabb nincs egyszerű, kis programokra.

2013. okt. 15. 21:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Code::Blocks szerintem jó kis IDE én is azt használom.

Amúgy Dev-c-ben valami beállítási probléma lesz ';' hiba.

2013. okt. 16. 10:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Code::Blocks tökéletesen megy nekem, valamit nagyon elszúrhattál. Ha semmi nem megy, szedd le a GCC compilert, és írd a progikat Notepad++-ban :D
2013. okt. 16. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!