Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Többdimenziós tömb feltöltése?

Többdimenziós tömb feltöltése?

Figyelt kérdés

hogy lehet megoldani,hogy a többdimenziós tömb az 1000 alatti számokkal legyen feltöltve úgy, hogy az egyes "oszlopok" egy-egy helyiértéket képviselnek?

pl:

'0' '0' '1'

'0' '0' '2'

'0' '0' '3'

.

.

.

'9' '9' '8'

'9' '9' '9'

2013. okt. 11. 19:35
1 2
 11/18 SimkoL ***** válasza:
Már szégyenből se kérdeztem volna vissza próba nélkül :) Amúgy igen.
2013. okt. 11. 21:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Így, de hidd el hogy mindenkinek jobb lesz ha kinyitod az elején újra a könyvedet.
2013. okt. 11. 21:03
 13/18 A kérdező kommentje:

úgy veszem észre valaki itt értelmi fogyatékos, mert én közöltem, hogy nemrég kezdtem tanulni a c++ -t.

na mindegy, megpróbálom máshol, ahol értelmesebb emberek vannak...

2013. okt. 11. 21:08
 14/18 SimkoL ***** válasza:
Mikor nyugdíjba jöttem kaptam papírt a pszichológustól, sőt még kezelésre ís jártam.....
2013. okt. 11. 21:11
 15/18 SimkoL ***** válasza:

Kedves kérdező ! Engedd meg hogy bemutatkozzam:

A nevem Simkó Lajos 50 éves vagyok, rejtjelző, programozó és informatikus múlttal. A legnagyobb fiam rendszerinformatikus, a lányom közgazdaságit végzett, a legkisebb fiam most tanul informatikusnak 'apuka' oktatásával végezték el az iskolát. Innen a GYK-ról több fiatalt oktatok privátban, szórakozásból.

Wampa: ?

tabaki: ?

iostream: ?

és akiknek nincs kiírva a neve: ?

Valószínűleg egyikünk sem értelmi fogyatékos.

2013. okt. 11. 21:23
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nekem célozta a "sértést" (miért kell az értelmi fogyatékosokat megbélyegezni?), pedig abszolút a segítő szándék vezérel amikor azt írom:

Ingyen segítségből senki nem fog megtanulni programozni, ha fogni kell a kezedet közben akkor fizess magántanárt. Programozni később sem úgy fogsz, hogy

"jéé ismeretlen probléma, megkérdezem a GYIKen!"

vagy "jéé ezt már kérdeztem előbb, hol is van rá a megoldás?"

Magadtól kell rájöjj a problémáid megoldására, automatikusan. Ha úgy sem megy, létezik specifikáció, leírás, Google. Amíg pedig percenként kérdeznél, addig fogj egy C könyvet és olvasd végig az elejétől fogva, csináld párhuzamosan a feladatokat, szabd át őket tetszés szerint, gyakorolj, faragj, építs. Utánna jöhetnek a bonyolultabb dolgok, a tömböket pl. nem első nap szokás nézegetni. (Ezért írtam hogy vissza az elejére.)

Ha az angol megy (menjen) akkor itt elkezdheted:

[link]

És ne sértődj meg, (többnyire) nem poénból irkálok.

2013. okt. 11. 21:46
 17/18 SimkoL ***** válasza:
Az az igazság, ha még pár ilyen 'értelmes' - elégedetlen - emberrel összefutok akkor esténként inkább a helyi kocsmába fogok járni, mint a gépemet bekapcsolni.
2013. okt. 11. 22:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Csak tudnám, az ilyen életképtelen balf#szok minek kezdenek el egyáltalán programozni, mikor már az összeadás is gondot okoz nekik?

Menjenek ki inkább labdázni, programozó úgy sem lesz belőlük soha a büdös életben...

A téren meg majd fogyatékosozhatják a labdát, ha mindig a kapu mellé megy... :)

2013. okt. 12. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!