Többdimenziós tömb feltöltése?
hogy lehet megoldani,hogy a többdimenziós tömb az 1000 alatti számokkal legyen feltöltve úgy, hogy az egyes "oszlopok" egy-egy helyiértéket képviselnek?
pl:
'0' '0' '1'
'0' '0' '2'
'0' '0' '3'
.
.
.
'9' '9' '8'
'9' '9' '9'
úgy veszem észre valaki itt értelmi fogyatékos, mert én közöltem, hogy nemrég kezdtem tanulni a c++ -t.
na mindegy, megpróbálom máshol, ahol értelmesebb emberek vannak...
Kedves kérdező ! Engedd meg hogy bemutatkozzam:
A nevem Simkó Lajos 50 éves vagyok, rejtjelző, programozó és informatikus múlttal. A legnagyobb fiam rendszerinformatikus, a lányom közgazdaságit végzett, a legkisebb fiam most tanul informatikusnak 'apuka' oktatásával végezték el az iskolát. Innen a GYK-ról több fiatalt oktatok privátban, szórakozásból.
Wampa: ?
tabaki: ?
iostream: ?
és akiknek nincs kiírva a neve: ?
Valószínűleg egyikünk sem értelmi fogyatékos.
Szerintem nekem célozta a "sértést" (miért kell az értelmi fogyatékosokat megbélyegezni?), pedig abszolút a segítő szándék vezérel amikor azt írom:
Ingyen segítségből senki nem fog megtanulni programozni, ha fogni kell a kezedet közben akkor fizess magántanárt. Programozni később sem úgy fogsz, hogy
"jéé ismeretlen probléma, megkérdezem a GYIKen!"
vagy "jéé ezt már kérdeztem előbb, hol is van rá a megoldás?"
Magadtól kell rájöjj a problémáid megoldására, automatikusan. Ha úgy sem megy, létezik specifikáció, leírás, Google. Amíg pedig percenként kérdeznél, addig fogj egy C könyvet és olvasd végig az elejétől fogva, csináld párhuzamosan a feladatokat, szabd át őket tetszés szerint, gyakorolj, faragj, építs. Utánna jöhetnek a bonyolultabb dolgok, a tömböket pl. nem első nap szokás nézegetni. (Ezért írtam hogy vissza az elejére.)
Ha az angol megy (menjen) akkor itt elkezdheted:
És ne sértődj meg, (többnyire) nem poénból irkálok.
Csak tudnám, az ilyen életképtelen balf#szok minek kezdenek el egyáltalán programozni, mikor már az összeadás is gondot okoz nekik?
Menjenek ki inkább labdázni, programozó úgy sem lesz belőlük soha a büdös életben...
A téren meg majd fogyatékosozhatják a labdát, ha mindig a kapu mellé megy... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!