Hackerekkel hol tudnám felvenni a kapcsolatot?
Utolsó mondat nagyon tetszett és nagyon is igaz, tisztában vagyok vele.
Van külföldi kapcsolatom, a programozás php és C++ szinten meg is tudom tanulni van rá lehetőségem de engem a hackerkedés és a crackerkedés érdekel, szimplán kiváncsiság és a épités és rombolás érzése. Hogy mi az amire képes vagyok? Feszegetni tudásom és bővitei! :)
"épités és rombolás érzése"
Akkor inkább borogass kukákat, utána rakd vissza a helyükre.
Amit te szeretnél, az nem fog összejönni. Kellene hozzá az a minimális akaraterő és affinitás, hogy elkezd magadtól tanulni. Ha itt kérdezel ilyeneket, akkor esélytelen.
Ez egy olyan szakma, amit csak profi módon szabad csinálni. Ha biztonsági szakember szeretnél lenni, (ami nem rossz ötlet) akkor rengeteget kell tanulnod, mert adott esetben több kárt csinálsz, mint hasznot.
Ha csak hülyéskedni, akarsz, azt sürgősen felejtsd el, mert sec perc alatt lebuksz és még csak azt sem tudod, hogy miért, mert nem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!