Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Fontos kérdés! [java vagy...

Fontos kérdés! [java vagy pascal]?

Figyelt kérdés
Az lenne a dolog, hogy a program egy txt-ben lévő szövegben szavanként a vágólapra tesz, és egy gomb megnyomásával bemásolja, és automatikusan vágólapra teszi a következő szót. Kérlek segítsetek!

2013. okt. 3. 11:02
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
visual basic scriptben is jó
2013. okt. 3. 11:32
 2/17 anonim ***** válasza:
JAVA több platformon elérhető, pascal szerintem egyszerűbb.
2013. okt. 3. 11:32
 3/17 anonim ***** válasza:

ha már kérsz valamit (amit amúgy ezen az oldalon nem is lehet), akkor legalább kérd

szóval, mi a kérdés?

2013. okt. 3. 12:16
 4/17 anonim ***** válasza:

A kérdező tag azt szeretné, hogy adott egy A halmaz A={X1,...,Xn} elemekkel. X elemek tulajdonsága egy adott i hosszúságú szavak, amik szóközzel van elválasztva. Ez az A halmaz, egy szöveges fájl tárolja.

Feladat: A halmazra írni kell egy algoritmust, ami egy adott gomb lenyomására visszaadja az Xk-adik elemét ahol első futáskor k = 1, majd vágólapra helyezi a k=k+1-ik elemet és ismételt gomb lenyomásakor az X2-t adja, majd ismét növeli a k értékét.

2013. okt. 3. 13:08
 5/17 anonim ***** válasza:

pont ugyanúgy írtad le, mint a kérdező:

"A kérdező tag azt szeretné, hogy adott egy A halmaz A={X1,...,Xn} elemekkel. X elemek tulajdonsága egy adott i hosszúságú szavak, amik szóközzel van elválasztva."

csak engem zavar, hogy nincs befejezve a mondat, és nem tudjuk, hogy meg kellene-e ezt csinálni, és ha igen, akkor kinek?

2013. okt. 3. 13:31
 6/17 anonim ***** válasza:

"Az lenne a dolog, ... kérlek segítsetek!"

Rendben, segítünk! :) Hol akadtál el?

2013. okt. 3. 13:48
 7/17 A kérdező kommentje:
leírtam rendesen a kérdést, de akkor leírom kicsit másképpen :D Gépírás órán akarok csalni, mert már 2 éve tanulom ezt a f*st, és megy is, de betettek a kezdők közé, és a francnak van kedve újra kezdeni... azt akarnám, hogy ugye az etalon (ami mutatja, hogy mit kell nekünk gépelni) egy TXT fáljból van beolvasva, és ezt a TXT-filet kellene beolvasnia egy programnak, amit tegyük fel VBS-ben adtam hozzá, és magától ütögeti a billentyűket, ilyen 0.5 másodperces késleltetéssel... értitek így már? :D
2013. okt. 3. 14:40
 8/17 A kérdező kommentje:
inkább Visual Basic Script (VBS) ben kellene, mert a netbeans hisztis a gomblenyomós programokra, a pascal meg nem tudom mennyire tudná ezt megvalósítani :/
2013. okt. 3. 19:10
 9/17 anonim ***** válasza:

"értitek így már?"

még mindig nem írtad le, mi történjen

2013. okt. 4. 10:11
 10/17 A kérdező kommentje:
most csak nektek nem jeleníti meg, vagy hülyéskedtek? Kajak leírtam nagyvonalakban mire lenne szükségem, de mivel nem tudok nekifutni elsőre, ezért gondoltam majd segítetek benne...erről lenne szó
2013. okt. 4. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!