Lehet MS PowerPoint prezentációba működő órát beilleszteni?
Erről az oldalról tudsz flash alapú órákat letölteni (clock001.swf,...stb). Rákattintasz egyikre, megjelenik, majd lemented az oldalt (Egy swf fájlt fogsz lementeni).
Ha megvan a kiválasztott óra, követed az utasításokat itt:
vagy esetleg itt:
(Ha minden igaz, működik, bár én nem próbáltam, nincs PowerPointom)
Az első linked esetében hol lehet lementeni?
Jobb egérgomb, de hiába, mert itt nincs olyan, hogy mentés.
Rá kell kattintani először az órára (mármint a leges legfelső linken, ahol flash órákat tudsz leszedni). Utána Firefox esetén fájl/Oldal mentése (vagy hasonló) Google Chrome esetében jobb felső sarokban a jel, és oldal mentése másként.
Egyébként meg pont MS PowerPoint 2003-ra mutatja az oktató oldal is (mármint a prezenter.hu-s, a Microsoft honlapján meg minden verzióhoz van, ha elolvasod.)
És igen, nincs most PowerPoint a laptopomon, LibreOffice Draw van helyette (hasonló,de ingyenes). Ott nem tudom, hogy lehet-e flash objektumot beszúrni, nem találtam meg, hogy kell, de végülis még sohasem volt rá szükségem... :)
Internet Explorer esetén Fájl/Mentés másként
Firefox esetén Fájl/Oldal mentése másként
Chrome esetén Csavarkulcs/Oldal mentése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!