Az van hogy nyolcadik évfolyamos általános iskolás vagyok és word-nél meg exel-nél bonyolultabbat nem nagyon tanultunk. Állítólag más iskolákban ilyenkor már html alapokat tanítanak...
Mi anno csak Word-öt tanultunk, még net sem volt a suliban.
Szerintem felesleges ezen rinyálni. A suli tantervét úgysem tudod megváltoztatni. Majd gimiben fogsz ilyeneket tanulni. De ha ennyire türelmetlen vagy, tanulj előre. A világon senki nem akadályoz meg benne. :)
2013. szept. 25. 16:19
2/10 anonim válasza:
Nincs rendben, viszont egyáltalán nem tanítanak HTML alapokat általánosban, legfeljebb ha van olyan szakkör kockáknak. Én legalábbis négy évig csak azt a kib**ott Microsoft Office-t tanultam, úgyhogy nem csak nálatok van így.
2013. szept. 25. 16:52
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... Csak azért írtam ki a kérdést mert szerintem kb minden osztálytársam baromira unja már a szövegszerkesztést (ahogy én is) és a html viszont szerintem érdekes is és könnyű is...
2013. szept. 25. 17:13
4/10 anonim válasza:
en is nyolcadikos vagyok csak gimis,e most fogunk oktoberben vizsgazni ECDL-bol,op rendszer kezeled. kilencedikben word meg ilyenek,es csak 10.-ben lesz weboldalkezites,en meg mar reg php html css-ezek:D
2013. szept. 25. 17:38
5/10 anonim válasza:
És mit lehet kezdeni egy titkárnői képesítéssel?
Egyébként ez nagyon sok mindennel így lesz, a fontosabb dolgokat nem az iskolában fogod megtanulni.
2013. szept. 25. 17:46
6/10 tabaki válasza:
"a html viszont szerintem érdekes is és könnyű is"
Ebben igazad van, és semmi akadálya, hogy nekiess az iskolán kívül. Amúgy az igazán érdekes része a javascript/css/php használatával kezdődik, de a "legalapabb" alapok is izgalmasabbak lesznek a szövegszerkesztésnél, és egy-két hét alatt megtanulhatók (gondolom, a suliban azokat is egy évig csócsálnátok). Kalandra fel!
2013. szept. 27. 00:10
7/10 A kérdező kommentje:
Egy évig? Mi már három éve szövegszerkesztőzünk :S
2013. okt. 1. 19:18
8/10 tabaki válasza:
Jó állás lehet nálatok infótanárnak lenni.
2013. okt. 1. 23:36
9/10 anonim válasza:
Hát mi még Powerpointoztunk, meg Comenius Logo-ztunk ált. isk.-ban, meg még a számítástechnika történelmével foglalkoztunk, és ennyi volt nekünk asszem.
2013. okt. 1. 23:38
10/10 anonim válasza:
ja meg h ez a numerikus billentyűzet, ez meg amaz:D:D:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!