Újpesten, ami indul kedvezményes képzés. Internetes alkalmazásfejlesztő és programozó, azt elvégezte valaki?
Ha elvégezte, akkor azt követően boldogult-e, vsszatérült-e annak az ára, amennyit bele kellett fektetni?
El tudott-e helyezkedni?
Lényegében a kérdés az lenne, megérte e ezt a képzést elvégezni vagy felesleges időbocséklás és pénzkidobás volt?
Olyan válaszoljon, aki Újpesti, s akit korábban kiválasztottak erre a képzésre. S el is végezte vagy ha nem miért nem?
A legtöbb ilyen képzés inkább pénzkidobás szokott lenni.
Aki komolyabban gondolja a programozást az általában elmegy egyetemre.
Olyan választ is kérnék, aki tényleg el is végezte, s boldogult-e.
A férjemnek gyerek mellett nincs ideje arra, hogy egyetemre is járjon, plusz munka.
Nem végeztem el ezt a képzést, nem tudom mennyibe kerül, viszont tisztában vagyok vele, hogy nagyjából mit nyújtanak az ilyenek és mennyit ér az a papír.
Én úgy gondolom, annyi pénzért, amennyit egy hasonló képzésért elkérnek, helyette egy magántanárt is kereshet. Vannak kifejezetten tehetséges egyetemisták, akik így keresik a plusz pénzt és mindenki jól jár ( ez olyan max 1000 Ft-os órabér ). Otthon pedig gyakorolhat, olvashat.
Ilyen területen nagyon nehéz felsőfokú tanulmányok nélkül elhelyezkedni. Mondhatni lehetetlen... Legfeljebb kisebb cégeknél, nem túl nagy pénzért, aztán 5-10 év múlva már azt mondják, hogy a tapasztalat kiváltja a papírt, de addig nagyon hosszú út vezet és még így is nagyon meggyőzőnek kell lenni, hogy elnézzék.
Tehát összegezve, ha pályamódosítást szeretne, akkor nincs mese, egy diploma kell. Ha nem, akkor ott az internet és amit javasoltam. Munka mellett persze nehéz, de meg lehet oldani ha a munkaadó tud egy kicsit toleránsabb lenni ZH és vizsgaidőszakban. ( A gyerekről már nem tudok nyilatkozni, olyanom még sajnos nincs )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!