Java-ban van olyan parancs, hogy lenyom egy billentyűt?
Figyelt kérdés
Visual Basic Scriptben volt olyan, hogy pl magától lenyomta a caps-lock ot, vagy akármelyik gombot, amelyiket akartam. Itt is van ilyen? És ha igen, akkor ez ilyen egysoros parancs, vagy valami hosszabb, és még importálni is kell dolgokat?#Java #gomblenyomás
2013. szept. 12. 20:05
2/7 A kérdező kommentje:
hülyeségnek fog hangzani, de hogy a capslock,numlock,és scrolllock egymástól függetlenül villogjon...szóval ki-be kapcsolgatná. VBS ben meg tudtam csinálni, de itt fogalmam sincs.
2013. szept. 14. 09:04
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Ez a videó segítségedre lehet:
http://www.youtube.com/watch?v=D7ahcRykX5U
Itt pedig egy kódrészlet, ahogy én írtam egy ilyen villogtatóst, és tényleg vicces :D
public static void main(String[] args) {
//Itt vannak a billentyűk, tetszőleges beírható
int caps=KeyEvent.VK_CAPS_LOCK;
int num=KeyEvent.VK_NUM_LOCK;
int scroll=KeyEvent.VK_SCROLL_LOCK;
int kesleltet=100; //100 miliszekundum keses
while (true) {
try {
Thread.sleep(kesleltet);
Toolkit.getDefaultToolkit().setLockingKeyState(num, true);
Thread.sleep(kesleltet);
Toolkit.getDefaultToolkit().setLockingKeyState(num,false);
} catch (InterruptedException ex) {
System.out.println(ex);
}
}
}
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. szept. 15. 01:40
7/7 anonim válasza:
Ja és ehhez még annyit, hogy importálni kell pár csomagot, ha valami komolyabb IDE-t használsz (NetBeans, Eclipse) akkor az megteszi helyetted, ha nem, nézz utána, de ha nagyon nem megy, elküldöm az egész kódot. (nem sokkal hosszabb, mint amit már leírtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!