Lenne-e kereslet magyar unity tutorialok-ra?
Figyelt kérdés
Itt ne olyanra gondoljatok hogy megvan a script és elmondom hogy mit csinál, hanem hogy pl.: youtube-ra csinálok videót és miközbe írom a scriptet folyamatosan magyarázom.2013. szept. 10. 13:57
1/12 anonim válasza:
Szerintem lenne, elég sok kezdő unity-st látni GYK-n.
2/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor megvan a szabadidőmben mit fogok csinálni. :)
2hét múlva szerintem már tudok is kezdeni csinálok weboldalt+mindent ami kell hogy jó legyen.
2013. szept. 10. 14:30
3/12 anonim válasza:
Ha fizetősen adod, akkor elég sok pénz jöhet belőle, vagy nem, de lehet.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem lessz fizetős. A keresletet itt úgy értettem hogy pl youtube-n lenne elég néző. Egy ilyen 500-1000-es nézetség például.
2013. szept. 10. 20:55
5/12 anonim válasza:
Ne haragudj nem akarok beléd kötni de én nem hiszem el,hogy te profi vagy.
Csinálsz két videót és ki is merítetted a tudásodat de ki tudja.
Ha ez nem igaz,akkor bocsika. :)
6/12 A kérdező kommentje:
Egy haladó miért ne kezdhetne tutorialt? Egy profi magyarországon miért kezdene tutorialt?
2013. szept. 11. 13:46
7/12 tabaki válasza:
Én jobb' szeretem az olvasnivalót, de biztosan sikere lesz.
8/12 anonim válasza:
Youtube csatornádnak mi a neve? :D
9/12 anonim válasza:
Szerintem csináld. Biztos sokan megnéznék, hiszen nem sokat látni magyarul sehunn'.
10/12 anonim válasza:
Engem a shader programozás érdekelne unityben cg nyelvről van szó.
Ha akarnál írni könyvet modjuk amit ki adnál angolul és magyarul is ebből rohadt sok bevételed lehetne mert unityhez nincs még olyan angol könyv sem ami a cg nyelvet ismertetné az unitysekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!