Meg szeretnék tanulni programozni, de nagyon kezdő vagyok. Ötletek hogy hogyan kezdhetem el?
Annyit értek hozzá hogy egy HTML dokumentumot <html> kezdjük, és </html> el zárjuk.
A lényeg, meg szeretnék tanulni programozni, de légyszíves ne azt mondjátok hogy tanuljam meg a C++-t mert az nekem így elsőre fullra kínai. Ha lehetne valami kezdő videókat küldhetnétek amibe bemutatják hogy mi mire jó és hogyan kell használni.
"a Python túl kötött"
legfeljebb túl "kötetlen", nem tudom ez hátrány-e.
A könyv jól néz ki, sokáig jó szórakozást fog nyújtani. Arra ügyelj, hogy ne csak olvasd a példákat. Folyamatosan járjon az eszed azon, milyen kisebb-nagyobb programban lehetne használni az újonnan tanult ismeretet. Kódolj, és akkor nem felejted el rögtön a dolgokat.
Az a baj hogy a Magyarországon végezhető tanulmányok, külön tanfolyamok kiestek mivel
1. Nem Magyarországon élek
2. Az iskolámba a tanítási nyelv angol
A családomból senki se computer zseni, szóval maradt az egymagam megtanulom internetről...
Skype nagyszerű megoldás az ilyen problémák kiküszöbölésére.
Van akinek könnyebb szóban tanulni. Ilyesmit én is vállalok, írj ha gondolod.
Ha valaki vallalna hogy meg tudna tanitani az alapokra.
Akkor legyen szives irjon ram erre az emal-cimre : galdavid60@gmail.com
Fizetni kizarolagosan csak paypal-el tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!