Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Meg szeretnék tanulni programo...

Meg szeretnék tanulni programozni, de nagyon kezdő vagyok. Ötletek hogy hogyan kezdhetem el?

Figyelt kérdés

Annyit értek hozzá hogy egy HTML dokumentumot <html> kezdjük, és </html> el zárjuk.

A lényeg, meg szeretnék tanulni programozni, de légyszíves ne azt mondjátok hogy tanuljam meg a C++-t mert az nekem így elsőre fullra kínai. Ha lehetne valami kezdő videókat küldhetnétek amibe bemutatják hogy mi mire jó és hogyan kell használni.

2013. szept. 6. 15:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jó lesz.
2013. szept. 7. 16:01
 12/17 anonim ***** válasza:

"a Python túl kötött"

legfeljebb túl "kötetlen", nem tudom ez hátrány-e.

A könyv jól néz ki, sokáig jó szórakozást fog nyújtani. Arra ügyelj, hogy ne csak olvasd a példákat. Folyamatosan járjon az eszed azon, milyen kisebb-nagyobb programban lehetne használni az újonnan tanult ismeretet. Kódolj, és akkor nem felejted el rögtön a dolgokat.

2013. szept. 7. 17:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Gyere el hozzám, a megfelelő összegért megtanítalak az alapokra. Tudom, hogy kell.
2013. szept. 7. 20:02
 14/17 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy a Magyarországon végezhető tanulmányok, külön tanfolyamok kiestek mivel

1. Nem Magyarországon élek

2. Az iskolámba a tanítási nyelv angol

A családomból senki se computer zseni, szóval maradt az egymagam megtanulom internetről...

2013. szept. 8. 12:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Skype nagyszerű megoldás az ilyen problémák kiküszöbölésére.

Van akinek könnyebb szóban tanulni. Ilyesmit én is vállalok, írj ha gondolod.

2013. szept. 8. 13:04
 16/17 anonim ***** válasza:
#13 vagyok, ahogy az előző írja, megoldható az ilyesmi Skype-on is. Az elején nem rossz egy-két személyes találkozás, de ha nem jön össze, akkor is megoldható.
2013. szept. 8. 14:22
 17/17 A kérdező kommentje:

Ha valaki vallalna hogy meg tudna tanitani az alapokra.

Akkor legyen szives irjon ram erre az emal-cimre : galdavid60@gmail.com

Fizetni kizarolagosan csak paypal-el tudok.

2013. szept. 9. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!