Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudnék ilyet készíteni?...

Hogyan tudnék ilyet készíteni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Egy contact form féle program kellene, 2 rublikával, meg egy gombal, amivel elküldi az emailomra a 2 rublikába beirt szöveget. Olyan program kell, amit fel tudok tölteni a netre, más letölti és telepítés nélkül csak megnyitja, beleír a 2 rublikába és egy gombal elküldi.
2013. aug. 31. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Mért nem jó a weboldal? Minek töltsön le egy külön progit?
2013. aug. 31. 13:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert nekem program kell és kész.. Felesleges kérdés helyett segíthettél volna inkább készíteni egyet...
2013. aug. 31. 13:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Tegnap felkerült egy kérdés, amiben elhangzanak tippek, mely programnyelvvel lehet legegyszerűbben grafikus felületet csinálni. Keresd meg, nézegesd meg őket, és válassz egyet, amelyik tetszik, jobban fekszik. Csináld meg benne az ablakodat.

Ezután keress rá, hogy az adott programnyelven hogyan lehet megoldani az email küldést. Mondjuk angol tudást nem árt hozzá.

Email küldéshez pl. tudom, hogy Java-hoz ott a Java Mail API. Leírás hozzá:

[link]

2013. aug. 31. 13:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Esélyes, hogy segíteni fog valaki, ha így reagálsz egy kérdésére... Tanulhatnál egy kis jó modort inkább.
2013. aug. 31. 13:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Tényleg túlreagáltam, bocsánat, dehát ha kiírom hogy mi kell akkor minek krdezi meg hogy más kell-e?
2013. aug. 31. 15:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert felhasználói és fejlesztői szempontból is kényelmesebb ezt weboldalon megoldani.
2013. aug. 31. 15:12
 7/8 SimkoL ***** válasza:

Python: [link]

Delphi: [link]

....

Minden nyelvre találsz csak keresni kell, de azt hiszem az Outlook is paraméterezhető :)

2013. aug. 31. 16:49
 8/8 anonim válasza:

Visual basic?

csinálsz 2 Text boxot, TextBox1,TextBox2 névvel.

+kiraksz egy gombot,dupla katt a gombra

kódnál első sor elé beírod : Imports System.Net.Mail

utána ugye jön a gomb,de ezt nem kell beírnod:Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click

utánna jön a lényeg :

Dim smtpServer As New SmtpClient()

Dim mail As New MailMessage()

smtpServer.UseDefaultCredentials = False

smtpServer.Credentials = New Net.NetworkCredential("a te e-mail címed", "e-mailed jelszava") 'using gmail

smtpServer.Port = 587 (a gmail-nek 587 a portja ,ha nem gmailt használsz utánna kell nézned!)

smtpServer.Host = "smtp.gmail.com"

smtpServer.EnableSsl = True

mail = New MailMessage()

mail.From = New MailAddress("e-mail címed")

mail.To.Add("ide is e-mailcímed")

mail.Subject = "Rublika1: " & TextBox1.Text

mail.Body = "Rublika1 : " & TextBox1.Text & ", " & "Rublika2 : " & TextBox2.Text & "

smtpServer.Send(mail)

End Sub

Remélem segítettem ;)

2013. szept. 13. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!