Programozás csúcsa?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ti mit tartotok programozásnak vagyis milyen programot készítenétek ami tényleg bonyolult?
Én pl vírusírtó
2013. aug. 20. 19:37
1/14 anonim 

válasza:

Játékok. Teljesen interaktív, úgy kell csalni, hogy ne legyen nyilvánvaló, hogy csalsz, és közben futnia kell minden vackon. Nem sok bonyolultabb dolog van, mint egy összetett játék jó(!) megírása.
2/14 SimkoL 

válasza:

Feltörni egy 'komoly' programot nagyobb kihívás, mivel ott át kell venni a készítők szemléletmódját.
3/14 anonim 

válasza:

Normális adatbázis kezelő rendszer. Mondjuk ilyet nem készítenék, de ehhez minden kell, ami bonyolult: nagy teljesítmény, normális szál- és hibakezelés...
4/14 anonim 

válasza:

Az adatbáziskezelés köszönőviszonyban nincs egy 3D-s játék grafikai motorjával. Csak azt évekig írják, hogy jó legyen...
5/14 anonim 

válasza:

Viszont ha valamit elrontanak, max villog egy textúra, és nem adatvesztés lép fel.
6/14 anonim 

válasza:

Az operációs rendszerek, meg a fájlrendszerek nagyon bonyolultnak tűnnek nekem.
Amire vállalkoznék:
egy új programnyelv
képernyővédők
...és terveztem még valamit, de most nem jut eszembe. De ezeket közel sem érzem olyan bonyolultnak.
7/14 anonim 

válasza:

Kvantumszámítógép programozás, Fizikai szimulációk, CAD program, Orvosi műszerek programozása(inkább a felelősség miatt)
8/14 anonim 

válasza:

virus analistként dolgozni valamilyen antivirus cégnél. az kihívás lehet az biztos
9/14 Srapnel 

válasza:

Bármi, ami mesterséges intelligencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!