Nektek menyire vált be: Tanulj hatékonyan oktató videóval: Java programozás?
2013. aug. 13. 18:51
1/2 anonim válasza:
Szerintem ne add ki rá a pénzt.
Én az ilyen kilométerhosszú reklámszöveges termékeket reflexből zárom be. Ha már valamit ennyire kell sujkolni, az régen rossz. Ezek a tipikus jegyei az átverésnek, hogy körberágja 100x, hogy miért is nem átverés ("Túl drága?" c. bekezdés például).
Az igazi tananyagnak nem kell sem reklám, sem az, hogy megkérdőjelezzék, hogy átverés-e.
Jobban jársz a hivatalos Java tutorialokkal, illetve a normális tankönyvekkel. Ennek az árából 2 könyvet is vehetsz.
2/2 anonim válasza:
Jók a videotanfolyamos videók, nyugodtan megveheted, nekem is van itthon már két DVD-m tőlük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!