Melyik nyelvvel egyszerűbb elhelyezkedni egyetem mellett?
köszönöm a válaszod!
szerinted ahhoz elég 200 óra, hogy használható szintre hozzam magam?
Elég, ha tényleg kitartó vagy.
Viszont részmunkaidős állásra webeset lehet könnyebb találni.
A tájékozottság sosem árt.
"Profi" úgyis csak akkor leszel, ha aktívan használod is az adott nyelvet.
(Sok-sok példa megoldás a minimum.)
Na igen, kinek mi a fontosabb.
Én inkább időben befejeztem az egyetemet és csak alig-alig dolgoztam.
Szükségem annyira a plusz pénzre nem volt, így nem kapkodok minden munkahely után még.
De cserébe nemsokára meglesz az MSc diplomám és még csak 22 vagyok.
C# vagy Java.
Megfelelő hozzáállással 200 óra elegendő kell, hogy legyen arra, hogy valamelyik cégnél juniorként felvételt nyerj, persze csak kellő alaposság mellett. Junior fejlesztők esetén nem szoktak magasak lenni a követelmények; ismerni kell pár design patternt, megoldásokat olyan alapproblémakra, mint a fában keresés, vagy a láncolt listák kezelése, stb. Még csak nyelvspecifikus ismeretből sem szükséges komolyabb mennyiség, sőt, olyan cég/interjúztató is akad, ahol egyáltalán nem számít, mennyire ismered a Java nyelvet, sokkal inkább a problémamegoldó készségedre kíváncsiak.
Szívesen mondanám, hogy segítek nálunk elhelyezkedni, ám sajna perpill nincs junior felvétel a mi cégünknél. Viszont a Nokiánál, a BalaBitnél, vagy a ChemAxonnál például érdemes lehet kopogtatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!