Szerintetek mennyire ügyes ez a csávó?
2013. júl. 29. 08:40
1/6 anonim 

válasza:

43 percet nem fogsz velem megnézetni.
Beletekertem.
A 9. percnél látszik, hogy most használ először Eclipse-et, 20 másodpercig ezt hallani: "öööö... ööö... ööö.... jah meg van, itt lesz... valami...", közben pedig azt látod, hogy le van nyitva egy menü és föl le huzigatja az egeret rajta és keresi azt, ami nem is ott van.
Szerintem ilyen videót szégyen feltenni, pláne ha tutorialnak szánta.
Szóval szerintem nem ügyes.
2/6 anonim 

válasza:

Egyetértek, azért ez így elég gyenge.
3/6 anonim 

válasza:

Amikor programozok (mondjuk nem Eclipse-ben, hanem VS-ben), szinte soha nem használom az egeret (csak ha tesztelem a programot). Borzasztóan belassítja a fejlesztést, ha az IDE-t egérrel akarod kezelni, meg a menüben kurkászni vele.
4/6 anonim 

válasza:

A kódja lehetne jobb, ami azt illeti. Egy 43 perces videót én sem fogok végignézni.
A "public abstract class GameState" kivitelezés olyan 22 perc környékén körmöst érdemelne.
Valamit biztosan tud, de nem bíznék rá éles feladatot...
5/6 anonim 

válasza:

Szerintem ez nem improvizáció, egy korábban már megoldott feladatot meg bárki be tud írni.
6/6 anonim 

válasza:

@12:55: Na igen, de ha meg nem improvizáció, akkor végképp siralmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!