Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Drupal vagy Wordpress?

Drupal vagy Wordpress?

Figyelt kérdés

6 éve kódolok hivatásszerűen, így olyanokat kérdezek akik hozzáértők: melyikbe érdemes jobban belemászni szerintetek és miért? (Pluginírás, templatezés, és úgy egyáltalán rendes oldalakhoz való felhasználásra gondolok, nem összekattintgatós tartalomfeltöltésre) Álláslehetőségek terén ahogy nézem mindkettőnek van piaca (tehát az elvárás vagy legalább a jó ha van listában felsorolt az ismeretük), de mégis melyik amivel talán előrébb van az ember, és mi az ami esetleg jobban felhasználható a későbbiekben projekteknél? (Tudom, feladatspecifikus, de nah, mindenkinek húz valamerre a szíve :))

Tudom, sokan mondják majd, hogy egyedi fejlesztés, van cms-em, mvc keretrendszerem, most kifejezetten erre a két rendszerre lennék kíváncsi.

Köszi!

2013. júl. 26. 23:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Wordpress, én már 8 éve ezt az oldal típust használom, és csak a kezelését kell megtanulni. Ugyan azokat a dolgokat csinálom rajta mint, te amit itt leírtál. csak más témakörbe. Úgyhogy én ezt ajánlom neked. Remélem segítettem!
2013. júl. 28. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!