Hogyan szeggyek rá egy kiadót, hogy kiadjon egy játékot úgy, hogy 60 százalékot nekem adjon minden egyes darabból?
Figyelt kérdés
Van egy játék minden platformra amit 11 ember csinál.
Mondjuk hogy ha elkészült van olyan jó mint a The last of Us.
Hogyan adnátok ki egész európába úgy hogy hasznotok legyen belőle?
2013. júl. 21. 21:44
1/8 anonim 

válasza:

én vennék fel valami nagyobb hitelt hogy legyen tőkém megcsinálni a jogi cuccokat meg stb.. aztán már úgy is el tudod adni h 80% a tiéd! csak meg kell keresneed egy nagyobb céget !
2/8 anonim 

válasza:

Biztos, olyan jó 11 emberrel... a The last of Us kategóriájú játékokban még a tocsogás hangját is több mint 11 ember csinálja...
3/8 anonim 

válasza:

Steamet próbálnám megkeresni, ha ott sikeres lesz, valószínű könnyebb helyzetben lennétek.
4/8 anonim 

válasza:

Mit kezdenél azzal a 300 forinttal, ami a teljes bevételed lenne?
5/8 anonim 

válasza:

Én nem kiadóznék, youtube-ra fel csilli-villi trailer, intro, gameplay aztán gyönyörű honlapon paypallel. (Gondolom nincsen sok jogi akadálya.)
7/8 anonim 

válasza:

Steam Greenlight-ban gondolkodnék. De ez egy halva született ötlet.
8/8 anonim 

válasza:

Gamer találkozók, rendezvények, konferenciák, akár külföldön is. Kis stand bérel, látványos bemutató, és akkor ott már lehet üzleteket kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!