SZTE-n jó a prog. Infó szak? Mik a vélemények, tapasztalatok?
földrajzilag és lakásügyileg sokkal előnyösebb lenne mint pest, nekem
mennyi hátrányom lenne ha nem pestre mennék?
Van ott (is) pár ismerősöm, egész jó hely.
Ha Pest nem jöhet szóba, akkor mindenképpen ajánlott.
Hát ha Magyarországon akarsz dolgozni és nem akarsz szakmailag túl sokat fejlődni, akkor jó...
De neve még az ELTE-nek is alig van, nemhogy az ilyen vidéki semmiknek.
Ha teheted külföldön tanulj
#2 Jézusom, ezt a baromságot.
Kérdező: van neki színvonala, személy szerint az ELTE jobban tetszett nekem, de az SZTE-ről is nagyon jókat hallani. Ha neked ott jó, nyugodtan menj oda, arra készülj fel, hogy munkát nehezebb találni.
2# válaszadó is annyira van képben kb, mint mint Kiszel Tünde az űrhajó vezérlőelektronikában.
Az SZTE az ELTE mellett talán a második legnevesebb prog info egyetem az országban. Szóval jó. Az egyetem miatt nem igazán lesz hátrányod, ha nem Pestre mész. Inkább majd akkor lesz hátrány ha munkát keresel és nem Pestre mész. Ugyanis a programozó fizetések tapasztalatom szerint átlagban 50-100 ezerrel magasabbak, mint vidéken.
"2# válaszadó is annyira van képben kb, mint mint Kiszel Tünde az űrhajó vezérlőelektronikában." xD xD xD Ez nagyon adta.
Én SZTE-n vagyok, és nagyon kemény. Nagyon nagy a szórás. Igen kb. mindenkit felvesznek, de 1év után az 50%-től meg is válnak. Szóval 1. év vérizzadás.
1. félév:
C nyelv
Diszkrét matematika
Kalkulus 1 (vagy Analízis máshol)
Számítógép Architektúra
2. félév:
Java nyelv
Diszkrét matematika 2
Operációkutatás
3. félév:
C++
Kalkulus 2
Adatbázis 1
Algoritmusok 1
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!