Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mit tegyek ha megvan az...

Mit tegyek ha megvan az informatika szakma?

Figyelt kérdés
Most egy programozó szakra járok,és azt szeretném kérdezni,mit tegyek azután ha elvégeztem.A technikusit mindenképpen megcsinálom,az ziher,de hogy után Ti mit ajánlanátok?Valami infós főiskola megérné-e,vagy egyből kezdjek dolgozni?Esetleg,szolnok környékén ismertek valami jó informatikai állást?Kicsit tanácstalan vagyok,hogy a szakma után mit kéne kezdenem.Amúgy az informatikusok,vagy programozók között vannak lányok?Mert a behemót cégeknél mint például EA,Sony,Microsoft,elhiszem hogy vannak páran,de a közéletbe?
2013. júl. 15. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
fősuli + mellette munka. a munkahely megadja a tudást, a fősuli pedig a papírt.
2013. júl. 15. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:
a lányos kérdésre pedig: fejlesztő cég vagyunk, a közvetlen felettesem lányból van, a designer lány, és van még egy de róla gőzöm sincs mit csinálhat. 20 fős kiscég.
2013. júl. 15. 15:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,majd próbálok valahogy elhelyezkedni :)
2013. júl. 15. 15:26
 4/5 iostream ***** válasza:
#2 Egy programozót sem mondott aki lány lenne, csak hogy az IT-ben dolgoznak azok is. Én el tudom mondani, hogy igen, vannak programozó lányok. Nem túl sokan, kb 60-70 emberre jutott egy átlagban azokon a helyeken ahol eddig ahol dolgoztam.
2013. júl. 15. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj Budapestre koliba és ott keress fősulit, meg állást. Jól fizető programozói állások többnyire Budapesten vannak. Érdemes elnézni BME állásbörzékre, aztán kiszórni 15-20 angol nyelvű önéletrajzot. Rengeteg cég keres programozókat.
2013. júl. 15. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!