Fájl amit ha eladunk az interneten tudunk messziről kezelni, szerkeszteni?
PayPalon keresztül fogok eladni termékeket (szrkiptelt szervereket) ami tartalmaz pár fájlt. Mivel elég sokan csinálják azt, hogyha megveszik a virtuális terméket, könnyen vissza tudják szerezni a pénzüket, ha PayPal-on kitöltenek egy kamu "kérvényt" miszerint "aki vette a terméket nem volt jogosult a kártya használatára". Már velem is megesett, és veszítettem elég sok pénzt.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy lehet-e, és ha lehet, hogyan lehet olyan fájlt csinálni, ami mondjuk kapcsolódik egy database-hez, és én azt ha eladom akkor kedvemre tudom szerkeszteni a fájlokat. Pl: ha valaki visszaköveteli a pénzt, pedig megkapta a terméket, egyszerűen csak szerkesztem vagy kitörlöm a fájlokat, ezzel használhatatlanná tenné a terméket.
A fájlokat a vevőnek .PBO formátumba kell feltöltenie a saját szerverére, de ha módosítani szeretné, egyszerűen ki kell csomagolni/becsomagolnia. A másik fájl, egy egyszerű .txt fájl.
Ez lehetséges, vagy tudtok erre valami jobb megoldást?
Én a szerverhez adnék egyedi FTP elérést, ha nincs pénz, nincs elérés.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!