C# SendKeys hiba, üres a sor?
Tehát van egy ilyenem(Előszöris win form-ról beszélek):
private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
hook = new GlobalKeyboardHook();
hook.KeyDown += new KeyEventHandler(hook_KeyDown);
foreach (Keys key in Enum.GetValues(typeof(Keys)))
hook.HookedKeys.Add(key);
//WindowState = FormWindowState.Minimized;
hook.hook();
}
public void hook_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
{
SendKeys.Send("asd123");
}
-----------
Ez az lenne hogy mikor a felhasználó lenyom egy gombot akkor elküldje ugye azt az "asd123"-at, pl írás közben...
De az a baj hogy egyszer lenyomok csak egy gombot, elküldi vagy hússzor, majd azt a hibát írja a SendKey.Send-re hogy üres a sor.
Fogalmam sincs mire gondol és hogy mi lenne a megoldás.
Hát most szúrom olyan helyre a nagybökőt.....
Billentyű lenyomásra még több leütést szimulálni. Ez olyan mint amikor a kamerát a monitorral szembe fordítod - sőt még rosszabb....
Első válaszoló: Igen, figyeli a lenyomott billentyűket, de mikor lenyom egy billentyűt, akkor szimulálja az asd123-ban található karaktereket.
Pontosan ezt kéne, de épp ez a baj hogy azt írja a Sendkey.Send-re hogy "üres a sor". Tehát lenyomok egy gombot, leszimulálja vagy hússzor az asd123-at, aztán kiírja hogy "üres a sor" és ennyi.
Második válaszoló: Akkor elmondanád kedvesen hogy ezzel mi a bajod?
Igen, már teljesen értem.
De hogy ez hogy le nem esett le nekem...
De azért tényleg köszönöm.
Bocs, ha megbántottalak volna, erős felindulás volt.
Azért példálóztam a kamerával és a monitorral mivel mivel mint az első válaszoló is írta a SendKeys.Send-el kiváltod a KeyDown eseményt és ez így a végtelenségig is ismétlődhtne. Valószínű, bár a C#-ot annyira nem ismerem - megtelik a billentyűzet puffer - mivel nincs ami a leütött - elküldött - karakterek feldolgozza. Nem tudom, hogy mit akarsz vele de ebben a formában....
Sokat segített volna ha leírod, hogy mire akarod alkalmazni ezt az alkalmazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!