Wapra érdemes fejleszteni?
WAP, te jó ég, most könnyek szöktek a szemembe a nosztalgiától:) Emlékszem, mikor még az Ericsson T65-ömön nézegettem esténként az oldalakat Vodafone tesztidőszakában (akkor vagy ingyenes volt, vagy piszok olcsó, már nem rémlik pontosan).
Hogy a kérdésedre válaszoljak: abszolút nem éri meg, kizárólag mobiltelefonok voltak képesek megjeleníteni a WAP oldalakat, azok korlátozott adatátviteli sebességeire és gyenge számítási kapacitására voltak optimalizálva, ma meg már rég képesek megjeleníteni desktop honlapokat is az okostelefonok. WAP mindig is halott technológia volt.
Nem kizárólag mobilok voltak képesek megjeleníteni a WAP-os oldalakat. Volt PC-re is proggi. Már nem emlékszem melyiket próbáltam régen, de van olyan pl, hogy WinWAP.
Szerintem amúgy felejtsd el, semmi értelme manapság.
Köszönöm a tanácsot, mindkettőtöknek ment a pacsi. Első te meg különösen jó fej srác lehetsz. Jó volt olvasni az első kommentedet. :)
Csak azért kérdeztem, mert nem tudom holt tart a wap, mint technológia. De akkor kihagyom, helyette másra koncentrálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!