Hogyan lehet lemérni a user reakcióidejét c++ ban?

Mi a problémád konkrétan? Nem ismered a függvényeket, amik ehhez kellenek? Vagy a logikát nem tudod kitalálni?
Függvény:
windows.h -> GetSystemTime
(feltételezve, hogy Windows-ra fejlesztesz. Ha nem, akkor nem tom, keress valami Linux-os API-t hozzá. De lehet van a standard lib-ben is ilyesmi, ezt nem tom, mea culpa, de én mindig WinAPI-val oldottam meg mindent, sose fordítottam figyelmet a platform-függetlenségre :))
A logika:
Lekéred a mérés elején az időt, aztán a végén is, és a kettő közötti különbség a reakcióidő.
Egy példa:
Vannak ugye a neten olyan reakcióidő-mérők, ahol rá kell kattintani egy négyzetre, amint kékről pirosra vált, vagy ilyesmi.
Na ezen a példán keresztül:
Abban a pillanatban, ahogy pirosra váltod a négyzetet, lekéred az időt, aztán amikor a user kattint, megint lekéred az időt, és a kettő közötti különbség a reakció-idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!