Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Tabletre programfejlesztéshez...

Tabletre programfejlesztéshez milyen?

Figyelt kérdés

Tabletre szeretnék programokat fejleszteni, semmi komolyat, csak pár matematikai programot a munkámhoz. Milyen fejlesztői környezetek vannak, illetve megoldható, hogy magán a tableten fejlesztek? Az egyetemen C-t tanultam, még vannak halvány emlékeim róla.

Van külső billentyűzetem hozzá, tudom milyen munka tableten dolgozni, mielőtt valaki elkezdi kifejteni nekem.

2013. jún. 21. 22:16
 1/10 anonim ***** válasza:

Én utálnék olyan kis képernyőn programozni, de te tudod.

notepad++

Microsoft visual, csak drága.

Keress linuxon valami ingyenes szintax kiemelős szerkesztőt java python assembly, nem árthat.

meg persze C++

2013. jún. 21. 22:26
 2/10 uno20001 ***** válasza:
Milyen rendszer? A tablet elég tág fogalom. Androidra Java-ban kell írni, iPadre Objective-C. Javahoz Eclipse, Objective-C-hez, ha jól tudom meg kell venni a fejlesztőkörnyezetet. A tableten nem lehet fejleszteni, normális keretek között.
2013. jún. 21. 22:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Jogos a kerdes, android rendszerre.
2013. jún. 21. 22:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Akkor tanulj egy kis java-t, mert anélkül nem fog menni.

Amíg nincs egy stabilabb java-s alap, addig hiába adunk még tippeket.

2013. jún. 21. 23:02
 5/10 A kérdező kommentje:

4!

Pont ezért kérdeztem, hogy milyen irányban kell elindulnom. Nem komoly progikra kell gondolni, csak en nem szeretem az excel alapú számító programokat. Meg lehet érte kövezni, de régen szerettem programozni, ideje lenne felfrissíteni a dolgokat, vagy új nyelvbe kezdeni. Bár ezek szerint a második opció a befutó.

2013. jún. 21. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Akkor ha a java alap meglesz érdemes utánanézni az "új" fejlesztésű android studionak: [link]

Az egy előre konfigurált és kicsit változtatott Eclipse (ha minden igaz), de még béta fázisban van.

Viszont elég ígéretes!

2013. jún. 22. 23:08
 7/10 anonim ***** válasza:
A "kell" azért egy pici túlzás, az Androidnak valóban a Java az elsődleges programnyelve, és a legtöbben azon fejlesztenek, de léteznek más megoldások is.
2013. jún. 23. 08:04
 8/10 A kérdező kommentje:
hmmm... ezt kifejtenéd bővebben?
2013. jún. 23. 10:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Gondolom arra gondolta, hogy lehet már "natívan" C++-ban is fejleszteni rá, de akár Pythonban is lehet kódot írni. (SL4A)

De ezekre jóval kevesebb a leírás és minden API szinte java-hoz van csak.

2013. jún. 23. 11:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Androidra ezen az oldalon tudol megtanulni programozni letöltöd az e könyvet elolvasod de kell hozzá java tudás is: [link]
2013. jún. 24. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!