Mit kéne tanulnom a Java programozási nyelv mellett?
Figyelt kérdés
...ami elég keresett az álláspiacon? Esetleg valami adatbázis-kezelő használatát?2013. jún. 12. 20:35
11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó elötti, én is ezeket láttam gyakran hirdetésekben,a .net engem is érdekelne. Felpontoztam mindenkit aki használható választ adott.
2013. jún. 13. 14:59
12/14 A kérdező kommentje:
*8.
2013. jún. 13. 14:59
13/14 anonim válasza:
#8:
Arról, hogy .NET -hez jelenleg mi az elvárás, nincs túl sok fogalmam, de párhuzamot vonva nyilván lesz IoC container, Persistence library, MySQL/MSSQL, Template engine (HTX?), NPanday (Maven ekvivalens .NET alá) vagy más bliresolver/builder, az SCM toolok itt is élnek, HTML+JavaScript(+jQuery)+CSS úgyszintén, valamilyen REST/SOAP framework, unit test frameworkök, QT, stb.
Juniorként az alapvető feltétel valószínűleg itt is "csupán" az, hogy képes legyél egy adott feladatra működő ÉS lehetőleg minél normálisabb kódot írni; a kettő egyáltalán nem ugyanaz, de pályakezdő felvételizőként senki nem vágja le a kezed egy [code] if (a == true) b = true; [/code] -ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!